More

    2017 Grammy Nimitys Predictions: Adele, Beyonce & Drake ansaitsee 3 ehdokkuutta kukin yleensä kentässä

    Grammy Nimitys, joka ilmoitetaan tiistaina 6. joulukuuta, emme ennusta, että kaikki taiteilijat nimitetään kaikilla neljällä yleisellä kenttäluokassa: Vuoden albumi, vuoden ennätys, vuoden laulu ja paras uusi taiteilija . Tämä on tapahtunut vain 10 kertaa Grammian historiassa, viimeisin vuonna 2014, kun Sam Smith pyyhkäisi kentän. Tänä vuonna emme ennustanut mitään tulokkaalle, että vaikutukset, mutta mielestämme kolme aiempaa grammy -mestaria nimitetään muissa kolmessa kilpailuissa: Adele , beyonce ja Drake . Se on virallisten kilparadan mukaan, jotka määräytyvät Gold Derby toimittajien ennustuksista, jotka kattavat palkinnot ympäri vuoden, top 24 käyttäjät, jotka saivat huippupisteet ennustavat viime vuoden Grammy Nimitykset, All-Star Top 24, joka sai korkeimman Pisteet, kun yhdistät viimeisen kahden vuoden grammiset nimitykset ja satoja kokonaiskäyttäjiä, jotka muodostavat ennustajien suurimman (ja usein Savviestin). Ei vain Adele nimetä albumille, ennätykselle ja vuoden laululle, hän myös voittaa kaikki kolme, jos ennusteet pitävät totta. Se olisi hänen toinen lakaisu yleisen kentän jälkeen hänen albuminsa (« 21 ») ja ennätys ja laulu (« Rolling in Deep ») voitot vuonna 2011. Adele on 10-kertainen voittaja tähän mennessä; Hän ei todellakaan ole menettänyt yhtä grammikilpailua vuodesta 2009 lähtien. lautasen grammit Hollywoodin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuissa foorumeissa Beyonce on voittanut 20 grammia uransa aikana, mutta vain yksi näistä voitoista oli yleisen kentän: vuoden laulu « Single Ladies (laittaa rengas siihen) » vuonna 2009. Tänä vuonna hän ansaitsee kolmannen nimityksensä Vuoden albumi « limonadi », viidenneksi ennätyksellisen vuoden « muodostuminen » ja kolmas vuoden lauluun « muodostuminen ». Ja hän on Adelen lähin uhka kaikissa kolmessa luokassa. Drake on vain yksi Grammy tähän mennessä 27 ehdokkaasta. Hänet aiemmin nimitettiin yleisellä alalla parhaan uuden taiteilijan (2010) ja kolmen kerran vuoden albumille, mutta vain esillä oleva taiteilija – Rihanna « kova » (2011), Kendrick Lamar « Hyvä lapsi, Maad City » (2013) ja Beyoncen itsensä nimeltään albumi (2014). Tänä vuonna panostamme hänelle saadakseen ensimmäisen vuoden albuminsa tärkeimmäksi taiteilijana bestselling-albuminsa « näkemyksille. » Ja hän ja Rihanna ennustetaan ansaitsemaan ennätyksen ja vuoden laulun nimityksensä karttapäällystyksestään, « työtä ». Kuvagalleria: Suurimmat Grammy-voittajat kaiken aikaa Selvitä kuka muu vetoa alla. Ennustetut voittajat ilmoitetaan kulta. Ja siellä on vielä aikaa tehdä tai muokata omia ennusteita ennen kuin nimitykset ilmoitetaan 6. joulukuuta. Adele Vuoden albumi – « 25 » Vuoden ennätys – « Hei » Vuoden laulu – « Hei » beyonce Vuoden albumi – « limonadi » Vuoden ennätys – « muodostuminen » Vuoden laulu – « muodostuminen » Drake Vuoden albumi – « Näkymät » Vuoden ennätys – « Työ » (Rihanna) Vuoden laulu – « Työ » (Rihannalla) Kuvagalleria: Kuka tarvitsee grammaa saavuttaa Egot? Justin bieber Ennätys vuodesta – « Anteeksi » Vuoden laulu – « Anteeksi » Rihanna Vuoden ennätys – « Työ » (Drakella) Vuoden laulu – « Työ » (Drakella) SIA Vuoden ennätys – « halpa jännitys » (Sean Paul) Vuoden laulu – « halpa jännitys » cam Paras uusi taiteilija Alessia cara Paras uusi taiteilija Kuvagalleria: suurimmat tähdet, jotka eivät voittanut grammaa parasta uutta taiteilijaa Kampanjat Paras uusi taiteilija Mahdollisuus rapper Paras uusi taiteilija Ariana Grande Vuoden albumi – « Vaarallinen nainen » Maren Morris Paras uusi taiteilija Radiohead Vuoden albumi – « kuun muotoinen allas » Tee nyt Grammy ennusteet nyt; Muuta niitä 2. joulukuuta asti Kulta Derby-lukijat aivan kuten usein osoittaisit älykkäin prognosticators, joten on tärkeää, että annat meille ennusteesi. Voit edelleen päivittää ja muuttaa ennusteita niin usein kuin haluat ennen kuin nimitykset ilmoitetaan 2. joulukuuta. Klikkaa vain « Tallenna », kun olet asettunut valintasi. Kilpailet voittamaan $ 100 Amazon-lahjakortin, bragging-oikeudet ja kunniapaikan Leaderboardille. Meidän Racetrack-kertoimet muuttuvat, kun teet ennusteesi, aivan kuten he tekevät, kun panostat Emmys, Oscars, Golden Globes ja paljon muuta. Muista lukea kilpailusäännöt ja äänet pois Grammy-kilpailusta musiikkialustamme.

    Latest Posts