More

    2017 Grammy Poll Tulokset: Beyonce ansaitsee eniten ehdokkaat 48% lukijoista

    Grammy Nimitykset ilmoitetaan tiistaina 6. joulukuuta, ja lukijat ajattelevat, että he tietävät, kuka tulee ulos päälle. Kysyimme lukijoilta, jotka he odottavat saan eniten ehdokkaita, ja 48% sanoa, että se on beyonce . Katso täydelliset kyselyn tulokset alla. Beyonce on voittanut 20 grammaa, joka vaihtelee työstään ryhmän kanssa Destiny’s Child hänen kuvaamattomaan soolouraansa. Hän on jo ennätyskirjoissa kaikkein nimellä nimetty naispuolinen taiteilija. NOMINATIONS, joten on järkevää, että lukijat suosivat häntä tänä vuonna eniten ehdokkaimpia. Se ei satuta, että hän ja hänen kriittisesti ravinnainen albumi « limonadi » on mahdollisuus kilpailla lukemattomissa kategorioissa yleisestä kentästä, Pop, R & B, parhaan musiikkivideon ja parhaan musiikkikalvon. Adele on seuraavalla tavalla, ja 32% lukijoista ennustaa hän ansaitsee eniten ehdokkaita. Hänen suurin vuosi Grammys Tähän mennessä oli 2011, kun hän ansaitsi kuusi nimitystä albumille « 21 » «  » Hän voitti kaikki nämä palkinnot, sitomalla Beyoncea suurimpana naispuolisena voittajana yhdellä yöllä. Tänä vuonna hänellä on mahdollisuus ehdolla täsmälleen samat kuusi luokkaa: vuoden albumi ja paras pop-albumi (« 25 »), sekä vuoden laulu, vuoden laulu, paras pop soolo-suorituskyky ja paras musiikkivideo « Hei. » lautasen grammit Hollywoodin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuissa foorumeissa Täällä kolmannessa paikassa on Drake , joka on vuoden ylimmän taiteilijan 9 prosentin vastaajista. Hänet on nimetty 27 kertaa, koska hän rikkoi musiikkipaikkaan vuonna 2009, mutta hän ei ole koskaan väittänyt yli viisi kertaa yhtenä vuonna. Kuitenkin hän äskettäin asettanut uuden ennätyksen amerikkalaisille musiikkipalkinnoksi useimmille yhtenäisinä ehdokkuuksissa (13) eri soolo-ponnisteluistaan ​​sekä yhteistyökumppaneistaan ​​muiden taiteilijoiden kanssa. Oletteko samaa mieltä lukijoistamme, että Beyonce tulee ulos päälle? Katso täydelliset kyselyn tulokset alla ja liity meidän foorumeihin. Tee nyt Grammy ennusteet nyt; Muuta niitä 2. joulukuuta asti Kulta Derby-lukijat aivan kuten usein osoittaisit älykkäin prognosticators, joten on tärkeää, että annat meille ennusteesi. Voit edelleen päivittää ja muuttaa ennusteita niin usein kuin haluat ennen kuin nimitykset ilmoitetaan 2. joulukuuta. Klikkaa vain « Tallenna », kun olet asettunut valintasi. Kilpailet voittamaan $ 100 Amazon-lahjakortin, bragging-oikeudet ja kunniapaikan Leaderboardille. Meidän Racetrack-kertoimet muuttuvat, kun teet ennusteesi, aivan kuten he tekevät, kun panostat Emmys, Oscars, Golden Globes ja paljon muuta. Muista lukea kilpailusäännöt ja äänet pois Grammy-kilpailusta musiikkialustamme.

    Latest Posts