More

    American Music Awards 2016: Oliko Ariana Grande ansaitsi voittaa vuoden taiteilija?

    Ariana Grande käveli pois illalla huippupalkinnon, vuoden taiteilijan, Sunnuntaina Night American Music Awards. Huolimatta siitä, että hän on vain hänen tarjouksensa, Grande hallitsi yli hänen kilpailijoidensa Justin Bieber , Selena Gomez , Rihanna ja Carrie Underwood – Kaikilla oli enemmän ehdokkaita kuin hänen tänä vuonna. Meidän kilparada-kertoimet täällä Gold Derbyllä oli Bieber suosinut voittamaan elävää ABC Telecastia. Bieber suoritti osuma-laulunsa « Haluan rakastaa sinua » satelliitin kautta live-konsertissa adoring ja hysteerisesti itkemään faneja. Grande otti myös vaiheen aikaisemmin yöllä laulamaan hänen osumansa yhden « puolen sivulle », jossa on Nicki Minaj ja traupe of scantilly clad-tanssijoita. GOMEZ ei ollut esiintyjä seremoniassa; Kuitenkin hän antoi parhaan puheen yön jälkeen voitti suosikki pop / rock naispuolisen taiteilijan. « Instagramin kuningatar » tuli emotionaalisesti kiittämällä faneja heidän uskollisuutensa puolesta ja vetoaa heidän kanssaan etsimään validointia näyttämällä ruumiinsa, vaan sen sijaan, mikä on heidän sydämessään. Nominees Rihanna ja Underwood eivät näytä osallistuvan juhliin. Lautasen amerikkalainen musiikkipalkinto musiikkisisällöiden kanssa tunnetuilla foorumeillamme Joten mitä mieltä olet Grande suuresta voitosta? Oliko hän ansaitse olla nimetty taiteilija vuodesta? Tutustu huipputason esityksiin viime vuoden aikana viidestä ehdokkaalle ja äänestää alla olevassa kyselyssä. Justin Bieber Albumi: « Tarkoitus » / Huippasi # 1 Billboard 200: ssa Top Single: « Anteeksi » / # 1 Billboard Hot 100 / Certified 7x Platinum Selena Gomez Albumi: « Revival » / Huippasi # 1 Billboard 200: ssa Top Single: « Kädet itselleni » / # 7 Billboard Hot 100 / Certified Platinum Ariana Grande Albumi: « Vaarallinen nainen » / Huippasi # 2 Billboard 200: ssa Top Single: « Side to Side » (Featuring Nicki Minaj) / # 6 on Billboard Hot 100 / Certified 2X Platinum Kuvagalleria: American Music Awards 2016 – parhaat ja pahimmat hetket show Rihanna Albumi: « Anti » / Huiput # 1 Billboard 200: ssa Top Single: « Work » (Featuring Drake) / # 1 on Billboard Hot 100 / Certified 4X Platinum Carrie Underwood Albumi: « Storyteller » / Huippasi # 2 Billboard 200: ssa Top Single: « Heartbeat » / # 42 Billboard Hot 100 / Certified Gold

    Latest Posts