More

    Grammy Predictions Slugfest: Mahdollisuus Rapper johtaa ennalta arvaamatonta uutta taiteilijasta

    Vaikka paras uusi taiteilijagrammaa koskeva kilpailu voi usein olla melko hämmentävä, tämän vuoden kilpailu ottaa kakun. Oma vanhempi editori Daniel Montgomery sanoo: « Se ei tunne iso, suuri vuosi parhaasta uudesta taiteilijan kentästä mahdollisen tunnustamisen yleisen kentän. » Ja potentiaalia ei ole parhaita uusia taiteilijoita, jotka eivät näy muualla neljällä neljänneksellä – albumi, ennätys ja vuoden laulu – tekee tämän erityisen kovan vuoden ennustaa. Viimeisimmässä Webchatissa ( katsella edellä), keskustelimme siitä, kuka ajattelimme tekisi sen tämän vuoden kilpailuun. Montgomery väittää, että ei ole vahvaa kertomusta, joka osoittaa ilmeisen frontrnerin. Tämä oli jotain, joka oli ilmennyt viimeaikaisille voittajille, kuten John Legend (2005), Carrie Underwood (2006), AMY WINEHOUSE (2007) , FUN. (2012) ja Sam Smith (2014), joilla kaikilla oli kiistatta dramaattisia läpimurtoja ja puhuivat musiikkiteollisuudesta, kun he vallitsivat. Ilman tällaista hallitsevaa tulokasta tänä vuonna odottavin teko voisi päätyä voittavan. Meillä molemmilla on mahdollisuus rapper numeromme toisistaan, tunne luottavainen hän ainakin ehdolla, mutta epävarmoja, kun se tulee voittavansa. Meillä on myös DJ Duo köysiratamoja ennustuksissamme. Mutta se on kaikki samaa mieltä. Montgomeryn ennusteiden pyöristäminen ovat maa taiteilija Maren Morris , Pop Band Lukas Graham ja Rock Group 1975 . Loput ennustuksistani ovat rapper Bryson Tiller , maan laulaja margo hinta ja pop-laulaja charlie puth . Kun lähestyt ennusteita tässä luokassa yritän ajatella, miten luokka koostuu yleensä eri lajista jokaisesta lajista. Siellä on yleensä ehdokas, joka edustaa Pop, Rock, R & B / Rap, Maa ja joskus Wildcard Pick Odottamaton Genre – kuten Jazz Artist esperanza spalding (2010) tai Edm fave skrilex (2011) viime vuosina. lautasen grammit Hollywoodin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuissa foorumeissa Oletteko samaa mieltä minun peruste? Kulta Derby-lukijat aivan kuten usein osoittaisit älykkäin prognosticators, joten on tärkeää, että annat meille ennusteesi. Voit edelleen päivittää ja muuttaa ennusteita niin usein kuin haluat ennen kuin nimitykset ilmoitetaan 2. joulukuuta. Klikkaa vain « Tallenna », kun olet asettunut valintasi. Kilpailet voittamaan $ 100 Amazon-lahjakortin, bragging-oikeudet ja kunniapaikan Leaderboardille. Meidän Racetrack-kertoimet muuttuvat, kun teet ennusteesi, aivan kuten he tekevät, kun panostat Emmys, Oscars, Golden Globes ja paljon muuta. Muista lukea kilpailusäännöt ja äänet pois Grammy-kilpailusta musiikkialustamme.

    Latest Posts