More

    2017 Grammy Nimitykset: Beyonce johtaa grammit 9 ehdokkaalla ‘limonadia’

    Kun ennustimme, että hän olisi, beyonce johtaa Grammy Nimitykset yhdeksän, mukaan lukien yleisen kentän pyyhkäisy, jossa on kolme hintatarjousta ylimmän kilpailun albumilla (« Lemonade »), vuoden ennätys (« Muodostuminen ») ja vuoden laulu (« muodostuminen »). Hänen Aoty-tarjous « Lemonade » seuraa kaksi aiempaa nimitystä kyseisessä luokassa « Olen … Sasha Fierce » (2009) ja « Beyonce » (2014). Vaikka hän on yksi kaikkien palkituimmista taiteilijoista, joissa on 20 grammaa voittoa, vain yksi niistä on ollut yleisen kentän: vuoden laulu « yksittäiset naiset (laita rengas siihen) » (2009). Voiko hän vihdoin ottaa nämä sitruunat ja tehdä « limonadi »? Tutustu täydelliseen nimitykseen täältä. ADELE Oli myös kolme tarjousta yleisellä kentällä, viidestä nimityksestä yhteensä: Vuoden albumi (« 25 »), vuoden ennätys (« Hei ») ja vuoden laulu ( » Hei »). Viime kerralla hän nimitettiin niissä luokissa, jotka hän voitti kaikki: vuonna 2011 hän väitti albumin « 21 » ja ennätys ja laulu hänen kartta-topping osuma « Rolling in Deep. » Itse asiassa Adele ei ole menettänyt yhtä grammikilpailua vuodesta 2009 lähtien, ja hän on vain menettänyt kolme ehdokkuutta koko uransa aikana, voitti 10: stä 13: sta. Beyonce ja Adele liittyminen vuoden kilpailussa on Drake hänen kaavionsa yläpuolella « näkemyksiä ». Tämä on neljäs Aoty Nom Kanadan rap-taiteilijalle, mutta se on hänen ensimmäinen kerta, joka on nimitetty omalle albumilleen. Hän aikaisemmin väitellyt vieras vieras Rihanna « voimakas » (2011), Kendrick Lamar « Hyvä lapsi, Maad City » (2013) ja Beyoncen itsensä nimeltään albumi (2014). Drake väittää myös rihanna vuoden ennätykseen yhteistyöstä « työtä ». Lautaset Grammy Nimitykset Hollywoodin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuilla foorumeilla Drake on vaikuttava kahdeksan nimeä kokonaisuudessaan, mikä sitoa hänet Rihanna ja Kanye West kuin toinen eniten nimetty taiteilija tänä vuonna. Paras uusi taiteilijan kilpailija Mahdollisuus Rapper on seuraavana seitsemän tarjouksen mukaisesti. Justin Bieber Yllättynyt meidät nimitys vuoden albumille « tarkoitukseen », hänen neljäs studio-albumi ja hänen ensimmäinen väittävät Grammys « Top-luokalle. Hänet nimitettiin parhaan uuden taiteilijan takaisin vuonna 2010, mutta hän ei voittanut mitään luokkaa vuoteen 2015 asti, kun hän väitti parhaan tanssin tallennuksen « missä ovat u nyt ». Hänellä on neljä ehdokkuutta, myös mukaan lukien vuoden laulu « rakastan itseäsi ». Kuvagalleria: Suurimmat Grammy-voittajat kaiken aikaa Vuoden albumin pyöristäminen kilpailu on suurin yllätys « , merimiehen opas maan päällä Sturgill Simpson . Hänen ainoa muu nimitys tänä vuonna on paras maa-albumi. Tallennus Akatemian presidentti Neil PortNow sanoi lausunnossa « , aivan kuten näemme uusia muusikoita kokeilemalla, näemme myös vakiintuneita taiteilijoita, jotka vastustuvat siitä, mitä heistä odotetaan ja sen sijaan luovan vapauden omaksuminen he ovat olleet Heidän menestyksensä avulla hämärtyminen musiikin valtavirran ja taiteellisen reunan välillä. « 

    Latest Posts