More

    2017 Grammy Nimitys Predictions: Bet on Adele, Beyonce, Radiohead & More Yleiset kenttäluokat

    Etsitkö kätevä huijausarkki ennen kuin annat ennusteesi tiistaina 2017 Grammy Nimitykset? Tutustu sitten meidän kilparada-kertoimet alla. Ennustetut voittajat ilmoitetaan kulta. Nämä viralliset kertoimet ovat peräisin Gold Derbyn toimittajien ennusteista, jotka kattavat palkinnot ympäri vuoden, top 24 käyttäjät, jotka saivat huippupisteet ennustavat viime vuoden Grammy Nimitykset, All-Star Top 24, joka sai korkeimmat tulokset, kun yhdistät viimeisen Kaksi vuotta Grammy-nimikkeitä ja satoja kokonaiskäyttäjiä, jotka muodostavat ennustajien suurimman (ja usein Savinest). Olemme ennustavat neljä parasta yleistä kenttäluokkaa. Selvitä, kuka olemme panostaneet alla. Ja siellä on vielä aikaa tehdä tai muokata omia ennusteita ennen kuin nimitykset ilmoitetaan 6. joulukuuta. Vuoden albumi « 25, » Adele – 21/10 « Limonadi, » Beyonce – 12/5 « Kuun muotoinen uima-allas, » Radiohead – 4/1 « Näkymät », Drake – 5/1 « Vaarallinen Womam », Ariana Grande – 15/2 Vuoden ennätys « Hei, » Adele – 7/4 « Formation, » Beyonce – 10/3 « Halvat Thrillit, » SIA Feat. Sean Paul – 4/1 « Työ, » Rihanna Feat. Drake – 5/1 « Anteeksi, » Justin Bieber – 6/1 lautasen grammit Hollywoodin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuissa foorumeissa Vuoden laulu « Hei, » Adele – 9/5 « Formation, » Beyonce – 7/2 « Halvat Thrillit, » SIA Feat. Sean Paul – 9/2 « Työ, » Rihanna Feat. Drake – 13/2 « Anteeksi, » Justin Bieber – 13/2 Paras uusi taiteilija Mahdollisuus rapper – 23/10 Kaapelit – 7/2 Maren Morris – 4/1 Alessia Cara – 9/2 CAM – 11/2 Tee nyt Grammy ennusteet nyt; Muuta niitä 2. joulukuuta asti Kulta Derby-lukijat aivan kuten usein osoittaisit älykkäin prognosticators, joten on tärkeää, että annat meille ennusteesi. Voit edelleen päivittää ja muuttaa ennusteita niin usein kuin haluat ennen kuin nimitykset ilmoitetaan 2. joulukuuta. Klikkaa vain « Tallenna », kun olet asettunut valintasi. Kilpailet voittamaan $ 100 Amazon-lahjakortin, bragging-oikeudet ja kunniapaikan Leaderboardille. Meidän Racetrack-kertoimet muuttuvat, kun teet ennusteesi, aivan kuten he tekevät, kun panostat Emmys, Oscars, Golden Globes ja paljon muuta. Muista lukea kilpailusäännöt ja äänet pois Grammy-kilpailusta musiikkialustamme.

    Latest Posts