More

    2017 Grammy Predictions: Beyonce Zooms Adelle Adele Albumilla Frontrunner

    Ennen kuin vuoden 2017 Grammy Nimitykset ilmoitettiin 6. joulukuuta, ennusteemme kilpailuilmoitukset antavat Adele Advantaalille vuoden 2000 albumille Bestselling-albumille « 25. » Mutta kun tallennusakatemia ilmoitti ylimmän kilpailijansa beyonce johti kaikkiin taiteilijoihin yhdeksän nimityksen kokonaisuudessaan, ja nyt käyttäjillämme on ollut sydämen muutos. Queen Beyn kriittisesti haured « limonadi » saa nyt 6/5 kertoimia. Oletteko samaa mieltä uusimmista ennusteistamme? Katso videosi Slugfest yllä ja päättää itse. Sadat lukijat ovat jo ennustavat Grammy-voittajia eilisen nimityksen jälkeen, ja voit myös. Predictions Center on avoinna neljästä yleisestä kenttäluokista: Vuoden albumi, vuoden laulu, vuoden laulu ja paras uusi taiteilija, jossa monet useammat luokat lisätään tulevina viikkoina genre-kentät mukaan lukien POP, Rock , R & B ja Rap. lautasen grammit Hollywoodin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuissa foorumeissa Vaikka Beyonce on siirtynyt eteenpäin, Adele on edelleen suuri uhka, sijoittui lähelle sekuntia 2/1 kertoimella. Hän teki loppujen lopuksi vain viisi vuotta sitten pyytämällä albumia (« 21 ») ja tallentaa ja laulua (« Rolling in Deep »), eikä hän ole menettänyt grammikuokkaa lähtien vuoden 2009 jälkeen. Loput vuoden albumin albumi on kauempana takana vain smattering tukea: Drake (« Views »), Justin Bieber (« Tarkoitus ») ja yllätys nimitys < Vahva> Sturgill Simpson (« Sailor’s Guide to Earth ») kaikilla on 9/2 kertoimet tästä kirjoituksesta. Tee nyt Grammy ennusteet nyt; muuttaa niitä 12. helmikuuta Kulta Derby-lukijat aivan kuten usein osoittaisit älykkäin prognosticators, joten on tärkeää, että annat meille ennusteesi. Voit edelleen päivittää ja muuttaa ennusteita niin usein kuin haluat ennen kuin nimitykset ilmoitetaan 2. joulukuuta. Klikkaa vain « Tallenna », kun olet asettunut valintasi. Kilpailet voittamaan $ 100 Amazon-lahjakortin, bragging-oikeudet ja kunniapaikan Leaderboardille. Meidän Racetrack-kertoimet muuttuvat, kun teet ennusteesi, aivan kuten he tekevät, kun panostat Emmys, Oscars, Golden Globes ja paljon muuta. Muista lukea kilpailusäännöt ja äänet pois Grammy-kilpailusta musiikkialustamme.

    Latest Posts