More

    2017 Grammy Snubs: David Bowie, Radiohead & Sia sulje pois parhaiden luokkien

    Se ei ole hyvä vuosi olla vaihtoehtoinen taiteilija kieliopilla, ainakin yleisellä kentällä. Kaksi vuoden kaikkein arvostetuista taiteilijoista jätettiin ulos vuoden albumista, ennätyksen ja vuoden laulu Kategoria: David Bowie ja Radiohead . Bowie ansaitsi suosiota « Blackstar », kun se julkaistiin 8. tammikuuta 2016, ja se otti vielä suuremman merkityksen, kun Bowie odottamattomasti kuoli maksasyöpään vain kaksi päivää myöhemmin 69-vuotiaana. Monet ajattelivat tallennusakatemiasta posthumously sen jälkeen, kun hän palkitsee hänet koko uransa ajan; Legenda vain voitti yhden kilpailukykyisen palkinnon elämästään, paras lyhytlomake video « Jazzin » Blue Jean « (1984) elinikäisen saavutuspalkinnon lisäksi vuonna 2006. Mutta se osoittautuu äänestäjälle, eivät ole niin tunteellinen. Huolimatta parhaiden kategorioiden puuttumisesta Bowie päätyi neljään nimitykseen genre-kentällä: paras vaihtoehtoinen albumi ja paras suunniteltu albumi « Blackstar » sekä paras rock Performance ja Best Rock Song of the otsikkoradalle. Lautaset Grammy Nimitykset Hollywoodin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuilla foorumeilla Radiohead kärsi vielä suuremmasta puutteesta. Kun olemme ennustaneet heidät ansaitsemaan neljännen albuminsa, nimitys « kuun muotoinen uima-allas », he päätyivät vain kahdelle nimikkeelle: Paras vaihtoehtoinen albumi ja paras rock-laulu « polttaa noita ». Näiden snubsin lisäksi odotimme veteraani laulaja-lauluntekijä SIA taistella ennätyksellistä ja laulua hänen kaavionsa Topping osuma « halpa jännitys » Sean Paul , Ja hän oli potentiaalinen tumma hevonen vuoden albumille « tämä toimii », mutta hänet unohdettiin kaikissa kolmessa kilpailussa. Kuitenkin hän hallitsi kolme ehdotusta muualla: Paras Pop Duo / Group « halpa jännitys, » paras pop-laulu-albumi « tämä toimii » ja paras visuaalisen median laulu « Kokeile kaikkea », jonka hän kirjoitti Shakira elokuva « zoopia. » Katso joitain muita merkittävimpiä Grammy Snubs alla. Lue raporttimme Grammy ehdoista täällä. 2017 GRAMMY NOMINATIONS: Beyonce johtaa grammit 9 ehdokkaalla ‘limonadia’ Ei nimitetty: vuoden albumi « Anti, » Rihanna « Blackstar, » David Bowie « Vaarallinen nainen », Ariana Grande « Pabloin elämä », Kanye West « Kuun muotoinen uima-allas, » Radiohead « Tämä toimii », SIA Ei nimetty: vuoden ennätys « Ei voi pysäyttää tunne, » Justin Timberlake « Halvat Thrillit, » SIA Feat. Sean Paul « Lähempänä », ChainsMokers Feat. Halpa « Rakasta itseäsi, » Justin Bieber « Anteeksi, » Justin Bieber 2017 GRAMMY NOMINATIONS LIST: Kaikki 59. Grammy-palkinnon ehdokkaat Ei nimetty: vuoden laulu « Ei voi pysäyttää tunne, » Justin Timberlake « Halvat Thrillit, » SIA Feat. Sean Paul « Lähempänä », ChainsMokers Feat. Halpa « Anna sen mennä: » James Bay « Työ, » Rihanna Feat. Ajella Ei nimitetty: paras uusi taiteilija Nokka Alessia Cara Lukas Graham Shawn Mendes Brysonin ohjaaja

    Latest Posts