More

    2017 Rock and Roll Hall of Fame Inducture: Journey, Pearl Jam, Tupac Shakur …

    Tiistaina (20. joulukuuta), Fame-kallio- ja rollihali ilmoitti kuudesta säädöksestä keväällä: Joan Baez , Sähkövalo-orkesteri , Matka , Pearl Jam , Tupac Shakur ja Kyllä . Kaikki, mutta kyllä, mikä oli menettänyt kaksi aiempaa tarjousta, olivat ensimmäiset kilpailijat. Jotta voitaisiin osallistua induktioon FAME: hen, taiteilijan on julkaissut ensimmäisen yhden tai albuminsa vähintään 25 vuotta ennen nimitystään, joten tämän vuoden kunnianosoitus on peräisin vuodesta 1991 (kuten Pearl Jamin ja Shakur) tai aikaisemmin. Tämä sekstetti oli täynnä luettelosta 19 ehdokkaasta, jotka julkaistiin lokakuun puolivälissä. Päättää indukteja, äänestykset lähetettiin yli 800 musiikkiteollisuuden sisällön ympäri maailmaa. Puhaltimilla oli myös mahdollisuus punnita ajatuksistaan. lautasen kallio ja roll Hall of Fame Honorees Musiikin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuissa foorumeissa Muut neljä fuksi haastajista tämän vuoden olivat: Bad Brains Depeche Mode Janen Addiction Steppenwolf . Sitä paitsi kyllä, mikä teki sen kolmanneksi kokeilustaan, oli yhdeksän paluuominaisuutta, jotka kaikki eivät tehneet lopullista leikkausta. Disko Group Chic oli käynnissä 11. kerta, laulaja / lauluntekijä Joe Tex on nyt viisi kertaa myös juoksi, ryhmät j. Geils Band ja kraftwerk olivat takaisin neljänteen vuoteen, ja Sophomore-kilpailijat olivat Songbird Janet Jackson , 80-luvun uusi aaltoalue autoja , Funk kuningatar Chaka Khan , Rockers MC5 ja Brit Band zombeja . GRAMMY AWARDS Voittajat 2017: Tee ennusteesi nyt 32. vuosittainen induktioseremonia pidetään 7. huhtikuuta 2017 Barclays Centerissä Brooklynissä New Yorkissa. Seremonia lähetetään HBO: lla.

    Latest Posts