More

    David Bowie & Radiohead Etsi Grammy Vaihtoehto vuoden albumin jälkeen SNUBS

    Yksi suurimmista yllätyksille Grammy Nimitys Aamu oli köyhät vaihtoehtoisille taiteilijoille yleisen kentän. David Bowie evätään jälkeinen nimitys vuoden albumille « Blackstar », joka julkaistiin viime tammikuussa, vain kaksi päivää ennen hänen kuolemansa 69-vuotiaana. > Epäonnistui myös luettelosta uusimmista arvostetuista ponnisteluistaan ​​ »kuun muotoinen uima-allas ». Mutta he molemmat ehdolla parhaan vaihtoehtoisen albumin. Voiko joku voittaa? Kun ennustaa, kuka voittaa Grammys Grammys-kentät, tarkastelemme yleensä yleistä kenttää todisteita vahvasta tuesta, kuten viime vuodesta, kun Alabama ravistelee ansaitsi vuoden nimellisen nimellisen albumin « ääni ja Väri « ja voitti parhaan vaihtoehtoisen albumin lohdutuksen palkinnon ennen Taylor Swift ( » 1989 « ) voitti huippupalkinnon. Mutta yleisen kentän ja vaihtoehtoisen luokan välillä ei ole päällekkäisyyksiä tänä vuonna, niin miten määrittää frontrunner? Varmasti Bowie ja Radiohead ovat korkeimmat profiilit. Bowie on myös hyötyä kaikkein tämän luokan taiteilijan ehdokkaimmista; Hän on neljä palkintoa, mukaan lukien paras rock-suorituskyky ja paras rock-laulu otsikkoradalle « Blackstar » ja paras suunniteltu albumi. « Blackstar » on myös nimetty parhaaseen tallennuspakettiin; Bowie ei ole hyvitetty taiteenjohtajana, mutta albumin nimitys osoittaa kuitenkin laajan suosionsa tallennusakatemiassa. lautasen grammit Hollywoodin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuissa foorumeissa Radioheadilla on vain yksi muu nimitys tänä vuonna, paras rock-laulu « polttaa noita », joka voi osoittaa heikomman tuen akatemiasta, mutta ne on osoitettu valtava tuki tässä luokassa vuosien varrella. He ovat eniten palkittuja taiteilijoita, joissa on kolme edellistä voittoa – « OK tietokone » (1997), « Kid A » (2000), « Rainbows » (2008) – seitsemän aiemmasta ehdollisuudesta. Mutta on tärkeää huomata, että kaikki nämä voitot olivat albumeille, jotka olivat myös vuoden albumissa. Joka kerta kun heidät on tukehtunut huippuluokkaan, he ovat menettäneet tämän. Bowie ja Radiohead eivät varmasti ole ainoa uskottava kilpailijoita tässä kilpailussa. Käynnissä on toinen menneempi voittaja: Bon Iver , joka voitti « Bon Iver, Bon Iver » vuonna 2011, vuosi he myös murtautuivat voitolla parasta uutta taiteilijaa. He ovat takaisin heidän seurantaan « 22, miljoona », joka on silmiinpistävä erilainen albumi, mutta ei ole vähemmän toteutettu kriitikoiden mukaan. Mutta albumin vain muu nimitys on paras tallennuspaketti, joten ne voivat olla epäedullisessa asemassa tänä vuonna. Kuvagalleria: kaikkien aikojen suurimmat grammy-voittajat Kaksi viivästynyt veteraani kiertää luokasta. Iggy pop on nimitetty ensimmäistä kertaa tässä kilpailussa « Post Pop Depression », hänen 17th studio-albumi. Hänen bändinsä STOOGES induttoivat mainetta vuonna 2010, mutta huomattavasti hän ei ole koskaan voittanut grammaa ennen. Brittiläinen muusikko PJ Harvey ei ole koskaan voittanut. Hän on nimetty « toivon kuusi purkuprojekti », hänen yhdeksännen studioalbuminsa. Tämä on hänen ensimmäinen nimitys 12 vuotta ja hänen seitsemännessä kokonaisuudessaan. Hänet nimitettiin kolme kertaa ennen tässä luokassa ja kerran parasta rock-albumista. Iggy Pop ja PJ Harvey eivät ole muita ehdokkaita tänä vuonna, vaan se oli myös totta st. Vincent Kun hän voitti tämän palkinnon vuonna 2014 itsestään nimeltään albumi, joten älä laske niitä. Tee nyt Grammy ennusteet nyt; muuttaa niitä 12. helmikuuta Kulta Derby-lukijat aivan kuten usein osoittaisit älykkäin prognosticators, joten on tärkeää, että annat meille ennusteesi. Voit edelleen päivittää ja muuttaa ennusteita niin usein kuin haluat, ennen kuin voittaja ilmoitetaan helmikuu 12. Napsauta vain « Tallenna », kun olet asettunut valintasi. Kilpailet voittamaan $ 100 Amazon-lahjakortin, bragging-oikeudet ja kunniapaikan Leaderboardille. Meidän Racetrack-kertoimet muuttuvat, kun teet ennusteesi, aivan kuten he tekevät, kun panostat Emmys, Oscars, Golden Globes ja paljon muuta. Muista lukea kilpailusäännöt ja äänet pois Grammy-kilpailusta musiikkialustamme.

    Latest Posts