More

    Grammy Nimitykset 2017: Foorumin reaktiot yllätys Anderson Paak & Mike Posner noms, « Disgusting » David Bowie Snub

    59. Grammian ehdokkaat julkistettiin 6. joulukuuta, ja useat fooruminelokumuksemme avulla voit nauttia ajatuksiaan ehdokkaille. Kuten odotettiin, beyonce johtaa pakkaukseen, jossa yhdeksän ehdokkaat, mukaan lukien vuoden albumi (« limonadi ») sekä vuoden ennätys ja laulu (« Formation »). Muut taiteilijat, jotka vastaanottavat useita tarjouksia, sisältää Drake (kahdeksan), Rihanna (kahdeksan), Kanye West (kahdeksan), Mahdollisuus rapper < / STRONG> (seitsemän) ja Adele (viisi). Jotkut suurimmista yllätyistä tänä vuonna ovat Sturgill Simpson vuoden albumissa « merimiehen opas maan päällä », Mike Posner « Otin pilleri Ibiza » Vuoden laululla ja Anderson Paak parhaan uuden taiteilijan. Lautaset Grammy Nimitykset Hollywoodin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuilla foorumeilla Ja tänä vuonna on huomattavia snubs, mukaan lukien David Bowie (« Blackstar ») puuttuu vuoden albumista; SIA Sean Paul (« halpa jännitys ») ja Drake Wizkid ja kyla (« Yksi tanssi ») jätetty vuoden ennätyksestä; ja Alessia cara , Bryson Tiller ja Shawn Mendes Paras uusi taiteilija. Mitä muita Grammy yllätyksiä ja Snubs teki foorumin foorumimme? Lue joitain alla olevia kommentteja ja varmista, että keskustelu heidän keskusteluun foorumeissamme. 2017 GRAMMY NOMINATIONS: Beyonce johtaa grammit 9 ehdokkaalla ‘limonadia’ Guscruz : Bowie Snub Aoty on inhottava. Olen melkein oksentanut ajatella sitä. Yksinkertaisesti tarkoittaa. Emmywinner : Tietenkin he eivät nimittäneet Bowie ja Radiohead , joten Beyonce voisi helposti voittaa AOTY: n. Jos et näe sitä, olet halkeama. Brennan Merone : Oliko joku täällä ennustaa « Otin pillerin Ibiza »? Koska jos teit, ansaitset mitali. XTINA : Honey, kukaan täällä ennusti, että « otin pilleri Ibiza » saisi vuoden nimityksen. Vinny : Gotta Rakastan Grammy yllätyksiä lol. Kaksikymmentäyksi lentäjät tekevät niin hyvin teki päiväni. 2017 GRAMMY NOMINATIONS LIST: Kaikki 59. Grammy-palkinnon ehdokkaat Professorchaos : Kolme vuotta sitten Kampanjat olivat vitsi. « #Selfie » oli tarkoitus olla yksi kaikkein kiusallisimmista yksittäisistä ihmeistä kaiken aikaa. Nyt he ovat multi-platina, kolmipäiväinen grammy nimitetty taiteilija. Se on hämmästyttävä urakehitys heillä oli. Power : Minulla oli tunne Anderson Paak nimitetään BNA: lle. Hänen albumi on yksi vuoden arvostetuimmista albumeista. Mahdollisuus rapper pitäisi voittaa tämä.  » AMG : Beyonce johtaa yhdeksällä ehdolla. Beyonce on ensimmäinen taiteilija ansaita ehdokkaita Pop-, Rock-, R & B- ja RAP-luokissa samana vuonna. Katu335 : Huolimatta yllättävästä puuttumisesta Eric kirkko , maan ehdokkaat ovat suuria suurelta osin! Sanon, että jos Maren Morris antaa suuren suorituskyvyn « snl », kuten hän oli viime kuussa, se voisi varmasti auttaa häntä parantamaan profiiliaan BNA-kilpailussa. Olen juurtunut hänelle! Viimeisten tappioiden jälkeen Kacey Musgraves ja brandy clark tuntuu siltä, ​​että Maren sopii enemmän Grammy Multille.

    Latest Posts