More

    Grammys 2017: Adele on pulassa, jos hän ei voi voittaa yhden pitkäaikaisen trendin

    Adele suurin kilpailu, joka voisi estää häntä ansaitsemaan toisen vuoden albumin nimityksen ja voittaa tänä vuonna, ei ole beyonce , David Bowie , Drake tai Radiohead . Se ei todellakaan ole Frank Ocean , joka ei edes toimittanut musiikkiaan tänä vuonna. Pikemminkin hänen suurin kilpailu on itse. Käynnissä oleva malli, jonka olen huomannut vuosien varrella, mutta ei ole koskaan kuullut ketään muuta. . On olemassa monia tapauksia taiteilijoista, jotka seuraavat omia Aoty-voittajia toisella albumilla, että vaikka onnistunut, ei voinut tavata aivan Grammy-voittavan edeltäjänsä myyntilukuja. Riippumatta siitä, kuinka suuri myyjä, joka seuranta on, jos sen kaupallinen menestys kuuluu missä tahansa taiteilijan aiemmasta grammy-voittajasta, sulkemiset ovat paljon yleisempiä kuin luulisi. lautasen grammit Hollywoodin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuissa foorumeissa Joitakin merkittäviä äskettäin esimerkkejä vuoden erittäin arvostetusta albumista, jotka saivat sen seurannat, ovat Arcade Fire (huomiotta « Reflektor » vuonna 2013 voittanut « lähiöt » vuonna 2010), Taylor Swift (unohdetaan « Puhu nyt » Vuonna 2010 voitti « Fearless » vuonna 2008), U2 (unohdetaan « Ei viiva horisontissa » vuonna 2009 « Kuinka purkaa atomipommi » vuonna 2004) ja Norah Jones (unohdetaan « tuntuu » tuntuu koti « vuonna 2004 sen jälkeen, kun voit voittaa » Tule pois kanssani « vuonna 2002). Kaikki nämä seurannat olivat osumia, mutta mikään niistä ei täysin sovittanut edeltäjänsä kaupallista menestystä. Itse asiassa jokainen vuoden 1998 voittaja vuodelta 1998 on epäonnistunut hyödyntäessä vastaavaa nimitystä niiden seurantaalbumille. Viimeisin voittanut kertoimet oli Bob Dylan , jonka « rakkaus ja varkaus » (2001) Albumi teki suurimman kentän huolimatta hänen voittavan albumin myynnistä « Aika pois mielessä » « (1997). Kuvagalleria: Suurimmat Grammy-voittajat kaiken aikaa Vuoden albumin 58 voittajasta vain seitsemän taiteilijaa pystyivät hyödyntämään samassa luokassa samassa luokassa albumeille, jotka myytiin vähemmän: edellä mainittu Bob Dylan, Eric Clapton « Yksinkertainen » vuonna 1992 ja sitten « telineestä » vuonna 1994), Paul Simon (« Graceland » vuonna 1986 ja « Saintsin rytmi » vuonna 1991), Phil Collins < / Strong> (« Ei takki vaaditaan » vuonna 1985 ja sitten « … mutta vakavasti » vuonna 1990), Michael Jackson (« Thriller » vuonna 1983 ja sitten « huono » vuonna 1987), Beatles (« Sgt. Pepperin Lonely Hearts Club Band » vuonna 1967 ja sitten « Magical Mystery Tour » vuonna 1968) ja ensimmäinen vastaanottaja Henry Mancini ( » Musiikki Peter Gunnista « ja sitten » Lisää musiikkia Peter Gunnin « back-to-back-seremonioissa, jotka molemmat pidettiin vuonna 1959). Useat taiteilijat pystyivät pisteet takaisin takaisin myymällä myös tai jopa parempia kuin heidän grammy-voitto-albumi: Bonnie Rait (« Time » vuonna 1989 ja sitten « onnea vedon « Vuonna 1991), Billy Joel ( » 52nd Street « vuonna 1979 ja sitten » lasitalot « vuonna 1980) ja Stevie Wonder ( » innervision « vuonna 1973, sitten » Täydentyminen « Ensimmäinen finaali » vuonna 1974 ja lopulta « kappaleita elämän avaimessa » vuonna 1976). Ihme oli ainoa niistä taiteilijoista, jotka pystyivät pisteet takaisin takaisin takaisin-nimikkeisiin, mikä johtaa toiseen voittoon – ja hän ei vain kerran, mutta kahdesti. Kuvagalleria: Kuka tarvitsee grammaa saavuttaa Egot? On huomattava, että Frank Sinatra (joka julkaisi 57 studioalbumia hänen elinaikassaan), oli monia AOTY-ehdokkaita back-to-back-seremonioissa, mutta koska hän oli niin paljon kuin hän oli vapauttaa niin paljon kuin viisi albumia kalenterivuonna) Yksikään hänen nimityksistään oli takaisin-to-back-albumeille. Tähän mennessä Adelen grammy-voitto « 21 » (joka synnytti kolme kaaviopäällystystä, « Rolling in Deep », « joku, kuten sinä », ja « sytyttää sateelle ») on kerääntynyt 11,7 miljoonaa kappaletta Yhdysvalloissa yksin. « 25 » on toistaiseksi myynyt 9,1 miljoonaa kappaletta, ja vain yksi numero yksi single (« hello »). Vaikka nämä olisivat hämmästyttäviä lukuja useimmille taiteilijoille, toisin kuin « 21 » näitä lukuja voitaisiin pitää kyvyttömyytenä ylittää edellinen albumin menestys. Kuvagalleria: suurimmat tähdet, jotka eivät voittanut grammaa parasta uutta taiteilijaa Nyt tämä ei tarkoita, että Adele ei ole mahdollisuutta nimetä vuoden albumille. Minulla on yksi, on hänen ennustetun kolmen parhaan todennäköisimmän ehdokkaani. Ajattelen kuitenkin, että hänen kertoimet voittavansa eivät ole yhtä hyviä kuin annamme hänen luotonsa: Hän on Frontrunner voittaa kilparada-kertoimemme mukaan. Olla oikeudenmukainen, vaikka « 25 » on edelleen ujo « 21: n » myynnistä yhteensä pari miljoonaa, hänen viimeisimmän työnsä voisi silti ylittää edeltäjänsä myynnissä. Plus, ”25” rikkoivat avajaisviikolle myyntiennätyksen tahansa albumin aikana SoundScan aikakauden kanssa peräti 3.380.000 kappaletta myynyt sen seitsemän ensimmäisen päivän aikana ja sen single ”Hello” ylitti miljardi YouTube katselua nopeammin kuin mikään muu video koskaan. Mutta vaikka « 25 » ei vastaa « 21 », Adele on varmasti elänyt uskomattoman suuria odotuksia, joita hän asettaa itselleen. Kaikki keinoin hän olisi voinut olla seuraava Carole King (« Tapestry », 1971) tai Alanis Morissette (« Jagged Little Pill », 1995), jonka seurannat Ei edes tullut lähelle vastaamaan Aoty-voittaa Blockbustersin myyntiä. Mutta älä sano, ettet varoitettu, jos hänen nimensä ei näy vuoden albumissa kokoonpanossa, kun ehdokkaita ilmoitetaan, ja ellet usko Adele on seuraava Stevie Wonder Älä odota kuulevansa hänen nimensä ilmoitettu Voittaja tänä vuonna. Tee nyt Grammy ennusteet nyt; Muuta niitä 2. joulukuuta asti Kulta Derby-lukijat aivan kuten usein osoittaisit älykkäin prognosticators, joten on tärkeää, että annat meille ennusteesi. Voit edelleen päivittää ja muuttaa ennusteita niin usein kuin haluat ennen kuin nimitykset ilmoitetaan 2. joulukuuta. Klikkaa vain « Tallenna », kun olet asettunut valintasi. Kilpailet voittamaan $ 100 Amazon-lahjakortin, bragging-oikeudet ja kunniapaikan Leaderboardille. Meidän Racetrack-kertoimet muuttuvat, kun teet ennusteesi, aivan kuten he tekevät, kun panostat Emmys, Oscars, Golden Globes ja paljon muuta. Muista lukea kilpailusäännöt ja äänet pois Grammy-kilpailusta musiikkialustamme.

    Latest Posts