More

    Grammys 2017: SIA Albumi vuoden tumma hevonen « tämä toimii »?

    Varo SIA Grammina tällä viikolla, koska hänen arvostetun albuminsa « tämä toimii » on aivan vuoden albumin nimellisyyden kärjessä kuudennessa paikassa yksinoikeudella Gold Derby -kertoimme mukaan. Hänen osuma « halpa jännitys » on edelleen yksi johtavista kilpailijoista vuoden ja vuoden laulu. « Tämä toimii, » Seitsemäs studio-albumi, on sykkivä sekoitus riippuvuutta aiheuttava tanssi / pop-pernat, joista monet SIA ovat alun perin muita taiteilijoita, mutta lopulta kirjasi itseään. Albumin nousi numeroon-neljällä Billboard 200 -albumin kaaviossa ja synnytti osumia « elossa », « suurin » (Featuring Kendrick Lamar albumin erityisestä deluxe-versiosta) ja yksi suurimmista Kesän osumia, « halpa jännitys » (Featuring Sean Paul ). SIA on nauttinut vuosien menestyksestä lauluntekijäksi ja esiintyjältä. Hän tuntui Penned Hits muille arvostetuille taiteilijoille, kuten Rihanna (« Diamonds »), beyonce (« melko sattuu ») ja ne-yo ( « Anna minun rakastaa sinua »), ja hänellä on ollut osumia omasta, kuten « hengittää minua » ja « kattokruunu ». Mutta Promeric Australian laulaja / lauluntekijä odottaa edelleen ensimmäistä grammy voittaa viiden tappion jälkeen (yksi « villi » vuonna 2012 ja neljä « kattokruunu » vuonna 2014). Ja tallennusakatemia syttyi edelliseen albuminsa « 1000 pelkoa » vuoden albumille ja paras POP-laulu-albumi vuonna 2014, joten nimitys « Tämä toimii » voi olla keino tehdä hänelle. lautasen grammit musiikkisisällöiden kanssa tunnetuissa foorumeissa Tänä vuonna hän voisi vihdoin ottaa kotiin laitteiston. Yläosassa yleiset kenttäkilpailut « halvat jännitykset » on edelleen paras veto Grammy Glory, koska se istuu tällä hetkellä kolmanneksi yksinoikeudella kertoimemme mukaan molempiin ennätyksellisiin ja vuoden lauluun. Kuitenkin « tällä toimivilla » nyt on 12/1 kertoimet väijyy vuoden albumille. Nimitys ja ehkä jopa voitto täällä olisi ironista, koska se on olennaisesti kokoelma eri taiteilijoiden hylkäämistä sävelijöistä, joita hän alun perin kirjoitti ne. Tee nyt Grammy ennusteet nyt; Vaihda ne 6. joulukuuta asti Kulta Derby-lukijat aivan kuten usein osoittavat älykkäin prognosticators, joten on tärkeää, että annat meille grammy-ennusteesi. Voit edelleen päivittää ja muuttaa ennusteita niin usein kuin haluat ennen nimityksenä 2. joulukuuta, klikkaa vain « Tallenna », kun olet asettunut valintoihisi. Kilpailet voittamaan $ 100 Amazon-lahjakortin, bragging-oikeudet ja kunniapaikan Leaderboardille. Meidän Racetrack-kertoimet muuttuvat, kun teet ennusteesi, aivan kuten he tekevät, kun panostat Emmys, Oscars, Golden Globes ja paljon muuta. Muista lukea kilpailusäännöt ja äänet pois Grammy-kilpailusta musiikkialustamme.

    Latest Posts