More

    Adele (« Hello ») voittaa ennätyksen vuoden « maanviljelyssä » uusimman Grammy Buzzin mukaan

    Jopa beyonce Grammy-kilpailussa – hän otti yhdeksän nimityksen ja on nyt Frontrunner voittaa vuoden « Lemonade » – Adele ylläpitää linnoitusta Kilpailu vuoden foorumin julisteiden viimeisimmän buzzin mukaan. Hänen laulunsa « Hei, » Lead Single Off hänen viimeisin Blockbuster Albumi « 25, » on turvallinen panos. Itse asiassa vallitseva viisaus on, että hän « ottaa tämän maanviljelmässä ». Itse asiassa, annamme « hello » johtaen 1/2 kertoimet voittavan ennätykseen, vaikka Beyoncen « muodostuminen » on edelleen muokattava vastustaja, sijoittui toiseksi 9/2 kertoimella. Jäljellä olevat ehdokkaat – « stressaantunut » kaksikymmentäyksi lentäjät , « Work » Rihanna ja Drake ja « 7 vuotta » Lukas Graham – kaikki 7/1 underdogs. Oletteko samaa mieltä julisteistamme? Lue joitain alla olevia kommentteja ja varmista, että liittyy keskusteluun foorumeissamme. Power : « Luulen todella, että Adele on se, koska hänen laulunsa sopii muottiin, [sen tuottaja] Greg Kurstin nimitetään vuoden tuottajalle (vain ennätyksellisen tuottaja Vuoden ja vuoden tuottajan) ja [insinööri] Tom Elmhirst on voittanut rotilla useita kertoja. « Hei » on turvallisin vielä ansaitseva valinta täällä.  » lautasen grammit Hollywoodin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuissa foorumeissa KING LOSO : « En näe muita kappaleita kuin » Hei « voitto täällä. Se on räätälöity tähän luokkaan. Ja en yksinkertaisesti osta « muodostuksen » hype. Tiedämme, että Urban Music on tässä luokassa. Se ei sovi muottiin, sama koskee « työtä ». « Korostettu » on vakavasti yliarvioitu IMO. ’7 vuotta’ on erittäin ainutlaatuinen ensimmäistä kertaa pari kertaa kuulet sen, mutta se tulee ritilä hyvin nopeasti. Adele ottaa tämän maanlähtöön.  » FELICIA : « Vuoden ennätys on Adele n ottaminen. Tämä on hänen vahvin lukko yleisluokassa. Vuoden laulu menee 7 vuotta.  » davebube : « Hei » ansaitsee sekä rotilla että Soty. Rehellisesti. Tämä palkinto on hänen menettää.  » Tee nyt Grammy ennusteet nyt; muuttaa niitä 12. helmikuuta Kulta Derby-lukijat aivan kuten usein osoittaisit älykkäin prognosticators, joten on tärkeää, että annat meille ennusteesi. Voit edelleen päivittää ja muuttaa ennusteita niin usein kuin haluat, ennen kuin voittaja ilmoitetaan helmikuu 12. Napsauta vain « Tallenna », kun olet asettunut valintasi. Kilpailet voittamaan $ 100 Amazon-lahjakortin, bragging-oikeudet ja kunniapaikan Leaderboardille. Meidän Racetrack-kertoimet muuttuvat, kun teet ennusteesi, aivan kuten he tekevät, kun panostat Emmys, Oscars, Golden Globes ja paljon muuta. Muista lukea kilpailusäännöt ja äänet pois Grammy-kilpailusta musiikkialustamme.

    Latest Posts