More

    Amy Schumer voittaa Grammy Bias naisia ​​voittamaan parhaiten komedia-albumi?

    Grammys on noin vain musiikkia. Tallennusakatemia palkitsee myös komediaa ja puhuttuja sanan tallenteita, ja tänä vuonna AMY Schumer nousivat ehdokkaita molemmissa luokissa. Nämä ovat ensimmäisiä nimikkeitä Schumerille, niin hän voittaa parhaiten komedia-albumi hänen ensimmäinen kokeilu? Tehdä niin hän on voitettava pitkäaikainen grammy puolueellinen naiskomeikkoja vastaan. Schumer väittää « elää Apollo », jonka televisioidut versiot HBO ansaitsi Emmyn ehdokkaita parhaista lajikkeille erityinen ja paras lajike erityinen kirjoittaminen syyskuussa. Hänen feministinen komedia on ansainnut hänen suosionsa ja edellisen Emmyn voiton parhaan lajikkeen Sketch-sarjan « sisällä Amy Schumer » (2015). « Sisällä Amy » oli ensimmäinen naiskeskeinen näyttely voittamaan parhaita lajikkeita sarjoja, koska « Tracey ottaa … » vuonna 1997 ja Schumerin täytyy räjähtää samanlaisen lasikerroksen grammoissa. Viimeisten 30 vuoden aikana vain yksi nainen on voittanut: Kathy Griffin Vuonna 2014 « rauhoittua Gurrl. » Ja koska luokka perustettiin vuonna 1959, vain neljä muuta naista on vallinnut: Jo Stafford (« Jonathan ja Darlene Edwards Pariisissa » 1961), Elaine voi ( » Ilta Mike Nichols ja Elaine toukokuussa, « 1962), Lily Tomlin ( » Tämä on tallennus « , 1972) ja Whoop Goldberg ( » Whoop Goldberg: Alkuperäinen Broadway Näytä tallennus , « 1986). lautasen grammit Hollywoodin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuissa foorumeissa Kaksi muuta naista on mahdollisuus tehdä historiaa tässä luokassa, mikä tekee ensimmäistä kertaa Grammy-historiassa, että naisilla on enemmistöä ehdokkaista. Yksi Schumerin kilpailijoista on margaret cho (« amerikkalainen myytti »), joka on nimetty neljännen kerran ja pyrkii ensimmäiseen voittoonsa. Ja TIG NOTARO (« Boyish Girl keskisuuret ») on nimitetty toisen kerran; « Boyish Girl » ansaitsi myös Notaron Emmyn nimityksen parhaan lajikkeen erityisen kirjoittamisen kanssa Schumerin kanssa. Että Emmy for lajike erityinen kirjoittaminen meni lopulta Patton Oswalt « puhumaan taputtamisesta ». Hän on nimittänyt tämän tallennuksen myös täällä, joten ehkä hän on todella yksi voittaa tässä kilpailussa. Tämä on hänen neljäs nimitys kahdeksan vuoden aikana, mutta hän ei ole vielä voittanut. Kategorian pyöristäminen on David Cross … Amerikka … Great … « Hän on nimetty toisen kerran, ja koska hän odottaa myös ensimmäistä voittoa, voimme olla varma yhdestä asiasta: Tämä luokka on Taattu kruunu upouusi mestari. Tee nyt Grammy ennusteet nyt; muuttaa niitä 12. helmikuuta Kulta Derby-lukijat aivan kuten usein osoittaisit älykkäin prognosticators, joten on tärkeää, että annat meille ennusteesi. Voit edelleen päivittää ja muuttaa ennusteita niin usein kuin haluat, ennen kuin voittaja ilmoitetaan helmikuu 12. Napsauta vain « Tallenna », kun olet asettunut valintasi. Kilpailet voittamaan $ 100 Amazon-lahjakortin, bragging-oikeudet ja kunniapaikan Leaderboardille. Meidän Racetrack-kertoimet muuttuvat, kun teet ennusteesi, aivan kuten he tekevät, kun panostat Emmys, Oscars, Golden Globes ja paljon muuta. Muista lukea kilpailusäännöt ja äänet pois Grammy-kilpailusta musiikkialustamme.

    Latest Posts