More

    Suurimmat tähdet, jotka eivät koskaan voitellut Grammy: Tupac Shakur, Iggy Pop, Katy Perry & More

    Ei palkintoryhmä voi olla oikeassa 100% ajasta, mutta grammoiden tapauksessa joitakin laiminlyöntejä on enemmän räikeä kuin toiset. Kun tarkastelet tarkemmin näiden palkintojen historiaa, luovuttaa tallennusakatemia, näet, että jotkut suurimmista, useimmista uraauurtavista taiteilijoista modernin musiikin historiassa ei ole koskaan palkittu musiikin korkeimmalla kunnilla. Selaa yllä yllä olevaa galleriaamme nähdäksesi luettelon suurimmista tähdistä, jotka eivät ole koskaan voittaneet grammaa. Joskus se on kaikki tai ei mitään äänestäjien kanssa. Harkitse, kuinka monta taiteilijaa on palkittu kymmeniä kertaa. Grammit « Useimmat arvostelijat ovat kapellimestari Georg Solti , 31 grammaa voittaa. Itse asiassa kolme parasta viidestä kokopäiväisestä grammy-voittajasta ovat klassisen musiikin maailmasta: Ranskan kapellimestari Pierre Boulez ansaitut 26 vrkistoja, kun taas venäläinen pianisti Vladimir Horowitz voitti 25 palkinnot . Mutta osa musiikin historian vaikuttavimmista taiteilijoista ei ole palkittu. Monet ovat kunnia muualla, mukaan lukien jotkut kuten matka ja aseet n ‘ruusut , jotka on induktoitu FAME: n kallio- ja rollihalliin, mutta jotenkin ei koskaan voittanut grammaa. Muutamia ei koskaan saanut ehdokkaita, kun taas toiset pitävät Tupac Shakurista ja Janis Joplin , joka kuoli nuorena ennen kuin heillä oli mahdollisuus ansaita lisää ehdokkaita ja mahdollisia voittoja. Mutta muille, kuten Snoop Dogg ja katy Perry , on vielä aikaa vallita ja ottaa nimensä pois tästä luettelosta. Kaikista luettelostamme olevista taiteilijoista iggy pop on ainoa, joka voisi mahdollisesti ansaita ensimmäisen grammyään tänä vuonna. Pop on nimetty parhaan vaihtoehtoisen albumiluokkaan 2016 julkaisulle « Post Pop Depression. » Tee nyt Grammy ennusteet nyt; muuttaa niitä 12. helmikuuta Kulta Derby-lukijat aivan kuten usein osoittaisit älykkäin prognosticators, joten on tärkeää, että annat meille ennusteesi. Voit edelleen päivittää ja muuttaa ennusteita niin usein kuin haluat, ennen kuin voittaja ilmoitetaan helmikuu 12. Napsauta vain « Tallenna », kun olet asettunut valintasi. Kilpailet voittamaan $ 100 Amazon-lahjakortin, bragging-oikeudet ja kunniapaikan Leaderboardille. Meidän Racetrack-kertoimet muuttuvat, kun teet ennusteesi, aivan kuten he tekevät, kun panostat Emmys, Oscars, Golden Globes ja paljon muuta. Muista lukea kilpailusäännöt ja äänet pois Grammy-kilpailusta musiikkialustamme.

    Latest Posts