More

    Weezerin 10. albumi on ensimmäinen voittaaksesi Grammy Best Rock -albumille?

    Bändi Weezer muodostuu 1990-luvulla ja on nauttinut suosittua menestystä siitä lähtien, koska heidän kolminkertainen platina on julkaistu vuonna 1994, mutta he eivät voittaneet yhtä grammaa 14 vuotta myöhemmin, Kun he väittivät parhaan musiikkivideon « sianlihaa ja pavut » (2008). Mutta se on ainoa palkinto, jonka he ovat saaneet tallennusakatemiasta tähän mennessä. Tänä vuonna he toivovat lopulta lisäävänsä niiden tasaisesti voittamalla parhaan rock-albumin uusimmasta itsestään nimikkeestä (se on neljäs eponymous sarja, joka tunnetaan myös nimellä « Valkoinen albumi »). Se on heidän 10. albuminsa kokonaisuutena, eikä vain olisi heidän ensimmäinen voittaaksesi tämän luokan, se on heidän ensimmäinen jopa nimettävä. Mikään Weezerin edellisestä yhdeksästä albumista ei ole ansainnut nimityksen vihjeissä ja tunnistanut heidät tänä vuonna antamaan äänestäjille mahdollisuuden korjata tämän valvonnan. Vielä parempaa tai heistä, tämä luokka on suosittanut veteraaneja viime vuosina, ja viimeiset kolme palkintoa, jotka tulevat hyvin vakiintuneisiin tekoihin LED Zeppelin (« juhlapäivä » 2013), beck (« Aamu-vaihe, » 2014) ja Muse (« Drones », 2015). Mutta se satuttaa Weezerin merkittävästi, että tämä on heidän ainoa nimitys tänä vuonna? Ehkä ei – Museilla ei ollut muita ehdokkaita viime vuonna, kun he vallitsivat, ja Weezerin kilpailijat ovat samalla tavoin aliedustettuina muissa luokissa. He ovat ylös nuorempaa, mutta silti perustettu ryhmä, paniikki! Disco , joka väittelee viidennen studioalbuminsa « kandidaatin kuolema ». Kuten Weezer, he väittävät albumin palkinnon ensimmäistä kertaa ja heillä ei ole muita ehdokkaita tänä vuonna. lautasen grammit Hollywoodin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuissa foorumeissa Cage Elephant ovat myös nimetty parhaan rock-albumin ensimmäistä kertaa neljännen albuminsa puolesta « Kerro minulle, että olen kaunis », mutta heidät nimitettiin parhaan vaihtoehtoisen albumin vuonna 2014 viimeisimmille ponnisteluille  » Mophobia.  » Tämä on heidän ainoa nimitys myös tänä vuonna. Myös nimetty on Blink 182 Seitsemäs albumi, « Kalifornia ». Ryhmä tunnetaan parhaiten osumastaan ​​1990-luvun lopulta ja 2000-luvun alussa « Mikä on jälleen ikäni? » ja « kaikki pienet asiat », mutta tämä on ensimmäinen ja ainoa grammy nimitys bändi on koskaan saanut. Ainoa ehdokas tässä kilpailussa missä tahansa muussa luokassa on ranskalainen raskas metalli kaistalla gojira , jopa kuudes albumi « Magma ». Heillä on ylimääräinen nimitys parhaan metallin suorituskyvyn laulunsa « Silvera ». Tarkoittaako tämä vahvempi tuki konsernille? Ei välttämättä – he ovat ainoa rock-albumi, joten se on epätodennäköistä niiden kilpailijoita tässä kilpailussa pidettiin samassa luokassa. Tee nyt Grammy ennusteet nyt; muuttaa niitä 12. helmikuuta Kulta Derby-lukijat aivan kuten usein osoittaisit älykkäin prognosticators, joten on tärkeää, että annat meille ennusteesi. Voit edelleen päivittää ja muuttaa ennusteita niin usein kuin haluat, ennen kuin voittaja ilmoitetaan helmikuu 12. Napsauta vain « Tallenna », kun olet asettunut valintasi. Kilpailet voittamaan $ 100 Amazon-lahjakortin, bragging-oikeudet ja kunniapaikan Leaderboardille. Meidän Racetrack-kertoimet muuttuvat, kun teet ennusteesi, aivan kuten he tekevät, kun panostat Emmys, Oscars, Golden Globes ja paljon muuta. Muista lukea kilpailusäännöt ja äänet pois Grammy-kilpailusta musiikkialustamme.

    Latest Posts