More

    Will Beyonce asettaa uuden grammy-tietueen useimpien voittojen yhdellä vuodella?

    Beyonce on jo turvallinen paikka Grammy Historian kirjoissa. Hänellä on enemmän ehdokkaita kuin mikään muu naispuolinen taiteilija, ja 20 voittoa tähän mennessä hän on toinen eniten palkittu nainen Grammishistoriassa, takana Alison Krauss 27. Queen Bey asettaa toisen ennätyksen vuonna 2009, kun hän voitti Kuusi palkintoa yhdellä yöllä, kirjaa naispuolisesta taiteilijalle. Adele sidottu, että ennätys vuonna 2011, mutta Beyonce voi ottaa sen takaisin itselleen, kun tämän vuoden grammit luovutetaan 12. helmikuuta 2017. Beyonce on nimetty yhdeksän palkinnon ajan. Jos hän voittaa kaikki yhdeksän. > Vuonna 1999. Jos hän voi voittaa vähintään seitsemän, hän asettaa uuden ennätyksen useimpien voittojen yhdeksi vuodeksi – puhumattakaan solmio Krauss kuin Grammit « kaikkein palkituin nainen koskaan. lautasen grammit Hollywoodin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuissa foorumeissa Grammy-luokat, joita olemme parhaillaan ennustavat – yhä enemmän lisätään tulevina viikkoina – Beyonce on ennen vuoden albumi ja paras kaupunkien nykyaikainen albumi (« limonadi »). Nämä kaksi voittoa pelkästään riittäisiin, jotta Beyonce olisi kaikkien aikojen kymmenen parhaan joukkoon. Ellei tallennusakatemia sulkee kokonaan, mikä on erittäin epätodennäköistä, hän on pakko tehdä historiaa tavalla tai toisella ulos. Mitä mieltä olet Beyoncen mahdollisuuksista asettaa uusi ennätys? Äänestä kyselyssä tämän viestin alareunassa, tee sitten ennusteesi. Tee nyt Grammy ennusteet nyt; muuttaa niitä 12. helmikuuta Kulta Derby-lukijat aivan kuten usein osoittaisit älykkäin prognosticators, joten on tärkeää, että annat meille ennusteesi. Voit edelleen päivittää ja muuttaa ennusteita niin usein kuin haluat, ennen kuin voittaja ilmoitetaan helmikuu 12. Napsauta vain « Tallenna », kun olet asettunut valintasi. Kilpailet voittamaan $ 100 Amazon-lahjakortin, bragging-oikeudet ja kunniapaikan Leaderboardille. Meidän Racetrack-kertoimet muuttuvat, kun teet ennusteesi, aivan kuten he tekevät, kun panostat Emmys, Oscars, Golden Globes ja paljon muuta. Muista lukea kilpailusäännöt ja äänet pois Grammy-kilpailusta musiikkialustamme.

    Latest Posts