More

    Will Carrie Underwood voittaa vielä toisen grammy parasta maan suorituskykyä « kirkkokello »?

    Sen on oltava jotain vettä. Carrie Underwood on voittanut seitsemän grammy-palkintoa tähän mennessä. Yksi niistä oli paras uusi taiteilija vuonna 2007, mutta muut kuusi olivat kaikki maalaistalousluokissa, eikä sitä ole vaikea nähdä miksi. Kausi-neljä « American Idol » voittaja nousi maineeksi voimalaitoksena, ja kun hän teki nimensä itselleen Amerikan pääministerin lahjakkuuskilpailuun Kelly Clarkson Pop-luokissa. Underwoodin viimeisin voitto oli paras maa soolo-suorituskyky « jotain vedessä » vuonna 2015. Hän voitti myös maan soolo vuonna 2013 « Blown Away, » Paras maayhteistyö « Sanoin niin » Randy Travis Vuonna 2010 ja paras naispuolinen maakohtainen toiminta kolme kertaa, « Jeesus ottaa pyörän » (2007), « ennen kuin hän huijareita » (2008) ja « sukunimi » (2009). Laulaja hän on kova voittamaan. Voiko hän voittaa parhaan maan soolo kolmannen kerran tänä vuonna « kirkon kelloja » viimeisimmästä albumista « Storyteller »? Underwood’s Track Record on kiistaton – hän on voittanut enemmän kielioita kuin hänen kilpailijat yhdistettynä – mutta « kirkon kellot » on hänen nimitys tänä vuonna, joten ehkä hän on haavoittunut tämän vuoden muokattaviin maan tulokkain Maren Morris , joka kilpailee « kirkoni. » Morris on tänä vuonna neljä Grammy-nimitystä, mukaan lukien paras uusi taiteilija ja paras maa-albumi (« sankari »). Underwood’s « Storyteller » syttyi maa-albumiluokkaan huolimatta kriittisestä ja kaupallisesta menestyksestä ja vuoden nimellisestä albumista maasta Music Associationilta. Underwood nimitettiin viime vuonna tässä luokassa « Little Toy Guns », mutta menetti toisen yleisen kentän ehdokkaan, Chris Stapleton (« matkustaja »), joten tiedämme, että hän ei ole lyömätön, kun on vahva haastaja. lautasen grammit Hollywoodin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuissa foorumeissa Underwood myös kasvot Keith Urban « sininen ei ole sinun väriäsi ». Hän on seuraava eniten palkittu taiteilija tässä luokassa, jossa on neljä viimeistä voittoa parhaaseen maaseudun miespuoliseen ääneen, mutta hän ei ole voittanut, koska sukupuolinäköalinen suorituskyky luokka perustettiin vuonna 2012. Tämä on hänen kolmas suora nimitys tässä kilpailussa, mutta hän on myös Nimetty Best Country Albumi (« Ripcord ») ja « Blue ei ole väri » on myös maan laulu (vaikka kaupunki ei kirjoittanut sitä), joten kenties hänellä on enemmän tukea kuin underwood tekee tänä vuonna. Miranda Lambert on nimetty « Vice », johtava yhden viimeisimmän kriittisesti arvostetun albuminsa « , näiden siipien paino. » Vaikka Lambert on maateollisuus Darling useilla palkinnoilla maan musiikkiyhdistyksestä ja maanmusiikista, hän on vain voittanut kaksi grammia: paras maa naispuolinen laulu « The House, joka rakensi minut » (2011) ja paras maa-albumi « Platinum « (2015). Hänellä on kaksi aiempaa ehdokkuutta sukupuolen puolueettomalla maakunnalla, mutta hän ei ole vielä voittanut sitä. « Vice » on myös nimetty parhaan maan lauluun, mutta « näiden siipien paino julkaistiin marraskuussa 2016, joten se ei ole oikeutettu parhaaseen albumiin ensi vuonna. Kategorian pyöristäminen on brandy clark (« rakkaus voi mennä helvettiin »), joka on myös nimitetty tänä vuonna parhaiden maiden albumille (« Big Day pienessä kaupungissa »). Clark on kriitikot rakas, ja hän ansaitsi parhaan uuden taiteilijan tarjouksen vuonna 2015, mutta hän ei ole vielä saanut grammia missä tahansa luokassa huolimatta neljästä aiemmasta ehdotuksesta. Tee nyt Grammy ennusteet nyt; muuttaa niitä 12. helmikuuta Kulta Derby-lukijat aivan kuten usein osoittaisit älykkäin prognosticators, joten on tärkeää, että annat meille ennusteesi. Voit edelleen päivittää ja muuttaa ennusteita niin usein kuin haluat, ennen kuin voittaja ilmoitetaan helmikuu 12. Napsauta vain « Tallenna », kun olet asettunut valintasi. Kilpailet voittamaan $ 100 Amazon-lahjakortin, bragging-oikeudet ja kunniapaikan Leaderboardille. Meidän Racetrack-kertoimet muuttuvat, kun teet ennusteesi, aivan kuten he tekevät, kun panostat Emmys, Oscars, Golden Globes ja paljon muuta. Muista lukea kilpailusäännöt ja äänet pois Grammy-kilpailusta musiikkialustamme.

    Latest Posts