More

    Adele (« Hello ») on edessä, jotta voit voittaa grammaa ennätykseen vuoden 1 – 10 kertoimella asiantuntijoilta

    Kun Grammy-palkintoja pidetään sunnuntaina 12. helmikuuta, elää CBS: ssä, musiikkiasiantuntijat ovat nyt heittäneet ennustuksiinsa, kuka voittaa musiikin suurimman yön, ja 1/10 kertoimet kahdeksasta asiantuntijastamme, Adele (« Hei ») on ennustettu voittaa vuoden ennätys. Se olisi hänen toinen voitto kyseisessä luokassa, sen voiton jälkeen vuonna 2012 « Rolling syvälle ». Kaikki kahdeksan asiantuntijamme ennustavat Adele Triumph: Joyce Eng (TV Guide), Glenn Gamboa (Newsday), Edna Gundersen (Gold Derby> ), Tom O’Neil (kulta Derby), Lyndsey Parker (Yahoo Music), Paul Sheehan (kulta Derby), Adnan Virk (ESPN) ja Chris Willman (kulta Derby). Loput kilpailijoista ovat paljon jäljessä: beyonce (« muodostuminen ») 33/1 kertoimella, Lukas Graham (« 7 vuotta »), jossa 66/1 kertoimet, Kaksikymmentä lentäjää (« stressaantunut ») 66/1 kertoimella ja Rihanna ja Drake (« Work ») 80/1 kertoimella. lautasen grammit Hollywoodin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuissa foorumeissa Yleisten yhdistettyjen kertoimien mukaan kaikkien asiantuntijoiden ennusteet, toimittajat, top 24 käyttäjät (ne, jotka tekivät parhaiten heidän voittajansa viime vuonna), kaikki tähti top 24 (joka sai korkeimmat tulokset, kun yhdistät viimeiset kaksi vuotta  » Grammy-voittajat) ja kaikki käyttäjät, rankingit ovat lähes samat. Yli 1000 ihmisen suosittu valinta on Adele 2/13 kertoimella Beyoncessa 12/1 kertoimella. Kaksikymmentä yksi lentäjä seuraa 50/1 kertoimia ja sitten Drake ja Rihanna 50/1 ja Lukas Graham 66/1. Toimittajat ovat yksimielisiä, kaikki kuuden meistä vedonlyönti Adele: Chris Beachum , Marcus James Dixon , Rob Licuria , O’Neil, Sheehan ja minä itse. Kuka luulet voittaa eniten grammit: Beyonce, Adele, Rihanna, Kanye West tai …? [Kysely] Top 24 käyttäjät ovat lähes yksimielisiä, ja 22 heistä tukevat Adele voittaa. Vain kaksi odottaa Beyoncen voiton, mutta yksi niistä on Charles kirkas , joka sai korkeimman pisteet ennustavat viime vuoden voittajat 90% tarkkuudella. Voisiko hän olla jotain? Meidän All-Star Top 24 ovat vielä voimakkaammin Adelen hyväksi, 23 vedonlyöntiä hänelle ja viimeisestä Beyonce suosimista. Tee nyt Grammy ennusteet nyt; muuttaa niitä 12. helmikuuta Kulta Derby-lukijat aivan kuten usein osoittaisit älykkäin prognosticators, joten on tärkeää, että annat meille ennusteesi. Voit edelleen päivittää ja muuttaa ennusteita niin usein kuin haluat, ennen kuin voittaja ilmoitetaan helmikuu 12. Napsauta vain « Tallenna », kun olet asettunut valintasi. Kilpailet voittamaan $ 100 Amazon-lahjakortin, bragging-oikeudet ja kunniapaikan Leaderboardille. Meidän Racetrack-kertoimet muuttuvat, kun teet ennusteesi, aivan kuten he tekevät, kun panostat Emmys, Oscars, Golden Globes ja paljon muuta. Muista lukea kilpailusäännöt ja äänet pois Grammy-kilpailusta musiikkialustamme.

    Latest Posts