More

    Beyonce (« Lemonade) on Grammy Frontrunnerin albumille vuoden albumilla 4 – 9 kertoimella asiantuntijoilta

    Kun Grammy-palkinnot pidetään 10 päivän aikana sunnuntaina 12. helmikuuta, elää CBS: ssä, musiikkiasiantuntijat ovat nyt kestäneet ennustuksin, kuka voittaa musiikin suurimman yön, ja 4/9 kertoimet kahdeksasta asiantuntijastamme < Vahva> Beyonce (« Lemonade ») ennustetaan voittavan vuoden albumin. Se olisi ensimmäinen voitto kyseisessä luokassa Beyoncelle huolimatta siitä, että hän on voittanut 20 grammaa niin pitkälle uransa, mikä tekee hänestä toisen historian toisen historian. Kuusi kahdeksasta asiantuntijamme ennustavat Beyonce-voitto: Edna Gundersen Toiseksi on Adele (« 25 »), jossa on 3/1 kertoimet; Kaksi asiantuntijaa, jotka poimivat häntä voittamaan, ovat Joyce Eng (TV Guide) ja Glenn Gamboa (Newsday). Adele on voittanut 10 grammia, puolet niin paljon kuin Beyonce, mutta Adele on vain koskaan menettänyt kolme kertaa, eikä myöskään vuodesta 2010 lähtien Vuonna 2012. Taiteilijat eivät usein voita huippuluokkaa useita kertoja, mutta viime vuonna tallennusakatemia antoi taylor swift hänen toinen Aoty Otsikko « 1989 », joten tiedämme, että he ovat valmiita tekemään Poikkeus. lautasen grammit Hollywoodin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuissa foorumeissa Loput kilpailijoista ovat paljon jäljessä: Sturgill Simpson (« Sailor’s Guide to Earth ») 50/1 kertoimella, Drake (« näkymät ») 50 / 1 kertoimet ja justin bieber (« tarkoitus ») 80/1 kertoimella. Yleisten yhdistettyjen kertoimien mukaan kaikkien asiantuntijoiden ennusteet, toimittajat, top 24 käyttäjät (ne, jotka tekivät parhaiten heidän voittajansa viime vuonna), kaikki tähti top 24 (joka sai korkeimmat tulokset, kun yhdistät viimeiset kaksi vuotta  » Grammy-voittajat) ja kaikki käyttäjät, rankingit ovat samat. Yli 900 ihmisen suosittu valinta on Beyonce 4/9 kertoimella Adele 14/5 kertoimella. Simpson seuraa 50/1 kertoimella ja sitten Drake 50/1 ja Bieber 66/1. Kuka luulet voittaa eniten grammit: Beyonce, Adele, Rihanna, Kanye West tai …? [Kysely] Toimittajamme ovat lähes yksimielisiä, ja viisi kuudesta meistä vedonlyönti Beyonce: Chris Beachum , Rob Licuria , O’Neil, Sheehan ja minä. Samaan aikaan Marcus James Dixon vedonlyönti Adelen toistuvaan voittoon. Top 24 käyttäjät ovat jaettuja, mutta voimakkaasti suosivat Beyoncea, jossa 17 heistä tukevat häntä voittamaan, mukaan lukien Charles kirkas , joka sai korkeimman pisteet ennustaa viime vuoden voittajat 90% tarkkuudella. Muut seitsemän parasta käyttäjää ennustavat Adelea. Meidän All-Star Top 24 on jaettu täsmälleen samalla tavalla, 17 vedonlyöntiä Beyoncessa ja viimeisellä seitsemällä suosiossa Adele. Tee nyt Grammy ennusteet nyt; muuttaa niitä 12. helmikuuta Kulta Derby-lukijat aivan kuten usein osoittaisit älykkäin prognosticators, joten on tärkeää, että annat meille ennusteesi. Voit edelleen päivittää ja muuttaa ennusteita niin usein kuin haluat, ennen kuin voittaja ilmoitetaan helmikuu 12. Napsauta vain « Tallenna », kun olet asettunut valintasi. Kilpailet voittamaan $ 100 Amazon-lahjakortin, bragging-oikeudet ja kunniapaikan Leaderboardille. Meidän Racetrack-kertoimet muuttuvat, kun teet ennusteesi, aivan kuten he tekevät, kun panostat Emmys, Oscars, Golden Globes ja paljon muuta. Muista lukea kilpailusäännöt ja äänet pois Grammy-kilpailusta musiikkialustamme.

    Latest Posts