More

    Kuka luulet voittavat useimmat grammit: Beyonce, Adele, Rihanna, Kanye West tai …?

    Kyselyt ovat 12. helmikuuta alle kaksi viikkoa, ja voit ennustaa 32 luokkaa, jotka tallennusakatemiassa luovutetaan (vieraile ennustuskeskuksemme nyt, jos et ole jo). Olemme ennustavat hyvää yötä beyonce , joka johtaa ehdokkaita yhdeksän, mutta kuinka hyvä se on? Onko hän eniten palkittu taiteilija illalla? Äänestä äänestyksemme tämän viestin alareunassa ja keskustele siitä, kuka tulee ulos foorumeissamme. Yleisellä kentällä Beyonce kohtaa voimakkaita haasteita Adele: lta ennätykselliseksi, laululle ja albumille. Adele on voittanut kaikki nämä palkinnot ennen, ja hänen uusin albumi « 25 » ja yksi « hello » ovat kiistatonta lohkoja. Mutta Adeleilla on vain viisi ehdokkaa kokonaisuudessaan, joten vaikka hän vetää puhtaan pyyhkäisyn, se ei välttämättä riitä, jotta hän voi tehdä ikuisen taiteilijan. Samaan aikaan Drake on kahdeksan ehdokkaa. Kaksi näistä on yleinen kenttä: ennätys vuoden « työ » Rihanna ja vuoden albumi « näkemyksille ». Hänellä ei ole ennustettu voittamaan jompikumpi niistä, mutta koska hän on ainoa yläryhmässä ehdotettua taiteilija, hänellä voi olla etu hänen kilpailijoistaan ​​RAP- ja R & B-kentillä. Lautaset Grammy Nimitykset Hollywoodin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuilla foorumeilla Rihannalla on kahdeksan ehdokkuutta omasta, vuoden ennätyksestä aina alaspäin parhaan tallennuspakkauksen. Emme odota, että hän voi voittaa yleisen kentän – hän on ennätys ja albumi esillä oleva taiteilija « näkemyksillä » – mutta hänellä on runsaasti mahdollisuuksia muualla, varsinkin R & B-luokissa, jossa tallennusakatemia salaperäisesti syttyy Paras R & B-suorituskyky ja paras R & B-laulu, joka voisi tyhjentää tietä Rihanna voittille. Mahdollisuus Rapper voisi myös kääntää yleisen kentän rakkauden rap-kilpailuiksi. Kriittisesti arvostettu läpimurto tähti on paras uusi taiteilija ja sillä on kuusi ehdokkuutta genre-luokissa. Hänen ainoa ongelma on, että hän on nimittänyt kolme kertaa parhaan rap-laulun, joten Adele parasta, mitä hän voi tehdä, on viisi voittoa, ellei siellä ole parasta rap-laulua ja hän ottaa kotiin useita palkintoja. Kuvagalleria: Suurimmat Grammy-voittajat kaiken aikaa Kanye West Ei ole yhtään ehdokkaita yleisen kentän omaan työhönsä taiteilijana, mutta hän on kaikki rap-luokat musiikin albumillaan « Pablo of Plablo » -yhteistyökumppaneiden kanssa Drake ja mahdollisuus. Hänen kahdeksan ehdokkaansa ovat puhdas pyyhkäisy rap-luokat – rap suorituskyky, Rap / Sung Performance, Rap Song, RAP-albumi – sekä toinen vuoden albumi Drake’s « näkemys ». Mutta jälleen useita ehdokkaita joissakin Kategoriat tarkoittavat parasta, mitä hän voi tehdä, on viisi, estämällä siteitä. Kuka luulet olevan eniten palkittu taiteilija? Lue joitakin foorumielimistämme julisteet « Ajatukset, sitten äänestää kyselysi ja liittyä keskusteluun viestilauluissamme. Kuvagalleria: 20 parasta taiteilijaa, jotka eivät koskaan voittanut grammaa Gagamon : « Adele periaatteessa on voittanut jo kaksi grammia (Pop Album & Pop Solo) + Hän voi olla voittanut Soty + Roty, joten mielestäni Adele voittaa neljä grammia. Beyonce on 100% voitto rap / Sung Perf, musiikkivideo, musiikkikalvo ja paras kaupunkien nykyaikainen albumi + erittäin todennäköinen Aoty, joten mielestäni Beyonce voittaa vähintään viisi grammia. Drake-albumi on ainoa RAP-albumi, joka on nimitetty Aotylle tänä vuonna, joten hän voi olla vähintään paras rap-albumi. Hän voi olla voittanut vähintään kolme palkintoa. Ja Rihanna voittaa myös vähintään kaksi tai kolme palkintoa.  » seitsemän : « Mahdollisuus kampanjoita niin kovasti. Uskon itse asiassa, että hän menee kotiin useiden palkintojen kanssa.  » Power : « En usko, että mahdollisuus kampanjoin tarkoittaa, että hän voittaa mitään. Grammy kampanja ei ole oikeastaan ​​äänestäjien asia. Se on mukava kokeilla häntä. Mielestäni on mahdollisuus hän olisi rap-kentän Kacey Musgraves . Luulen, että hänen parhaan mahdollisuuden missä tahansa voitosta on joko rap-albumi ja / tai paras uusi taiteilija. Näemme, jos he vetävät Kendrick Lamar / Drake (niiden debyyttivuosina) hänelle [ja sulje hänet kokonaan].  » JohnnyApplesed : « Beyonce (neljä): Aoty, kaupunkien nykyaikainen, musiikkikalvo ja musiikkivideo. Adele (neljä): Roty, SOTY, POP SOLO, POP-laulu-albumi. Drake (neljä): RAP-albumi, Rap Perf ja Rap / Sung, Rap Song (Bey voisi mahdollisesti järkyttää häntä rap / sung). Rihanna (kolme): R & B-suorituskyky ( Solange voisi järkyttää, mutta « nosturit » tuntuu liian kevyt), R & B-laulu ja tallennuspaketti.  » Tee nyt Grammy ennusteet nyt; muuttaa niitä 12. helmikuuta Kulta Derby-lukijat aivan kuten usein osoittaisit älykkäin prognosticators, joten on tärkeää, että annat meille ennusteesi. Voit edelleen päivittää ja muuttaa ennusteita niin usein kuin haluat, ennen kuin voittaja ilmoitetaan helmikuu 12. Napsauta vain « Tallenna », kun olet asettunut valintasi. Kilpailet voittamaan $ 100 Amazon-lahjakortin, bragging-oikeudet ja kunniapaikan Leaderboardille. Meidän Racetrack-kertoimet muuttuvat, kun teet ennusteesi, aivan kuten he tekevät, kun panostat Emmys, Oscars, Golden Globes ja paljon muuta. Muista lukea kilpailusäännöt ja äänet pois Grammy-kilpailusta musiikkialustamme.

    Latest Posts