More

    Mahdollisuus Raper on erittäin kapea grammy etu paras uusi taiteilija asiantuntijoiden mukaan

    Kun Grammy-palkinnot pidetään sunnuntaina 12. helmikuuta, elää CBS: ssä, musiikkiasiantuntijat ovat nyt vangittuja ennustuksissaan, kuka voittaa musiikin suurimman yön, ja 8/11 kertoimet kahdeksasta asiantuntijastamme, mahdollisuus Rapper ennustetaan voittavan parasta uutta taiteilijaa, mutta ei paljon. Mahdollisuus on kaikkein nimetty taiteilija uudessa taiteilijakilpailussa, jossa on seitsemän tarjousta, mutta tallennusakatemia on historiallinen puolueellinen hop-hop-taiteilijoita vastaan ​​yleisen kentän. Viisi kahdeksasta asiantuntijastamme ennustavat mahdollisuuden Rapper Victory: Joyce Eng (TV Guide), Lyndsey Parker (Yahoo Music), Paul Sheehan (Gold Derby), Adnan Virk (ESPN) ja Chris Willman (Gold Derby). Toiseksi ovat köysiratamoja 9/5 kertoimella; Kolme asiantuntijaa, jotka poimivat heidät voittaa ovat Glenn Gamboa (Newsday), Edna Gundersen (kulta Derby) ja Tom O’Neil (Gold Derby) . Heillä on vain kaksi muuta Grammy Nimitystä: Paras Pop Duo / Group « lähemmäksi » (Featuring Halsey ) ja paras tanssitallennus « Älä anna minun alas » (Featuring Daya ), mutta koska mahdollisuus ja köysiratajat kilpailevat eri tyylilajikkeilla, on vaikea tehdä suoraa vertailua äänestäjiltä. lautasen grammit Hollywoodin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuissa foorumeissa Loput kilpailijoista ovat paljon jäljessä: Maren Morris 40/1 kertoimella, Kelsea Ballerini 66/1 kertoimella ja Anderson Paak 80/1 kertoimet. Yleisten yhdistettyjen kertoimien mukaan kaikkien asiantuntijoiden ennusteet, toimittajat, top 24 käyttäjät (ne, jotka tekivät parhaiten heidän voittajansa viime vuonna), kaikki tähti top 24 (joka sai korkeimmat tulokset, kun yhdistät viimeiset kaksi vuotta  » Grammy-voittajat) ja kaikki käyttäjät, rankingit ovat samat. Yli 900 ihmisen suosittu valinta on mahdollisuus RAPPER 9/10 kertoimella köysiratajareiden yli 9/4 kertoimella. Morris seuraa 13/2 kertoimella ja sitten Ballerini 50/1 ja Paak 66/1. Kuka luulet voittaa eniten grammit: Beyonce, Adele, Rihanna, Kanye West tai …? [Kysely] Toimittajamme ovat kuitenkin eri mieltä konsensuksen kanssa. Vain yksi meistä ennustaa voiton sattumalta Rapper: Sheehan. Sen sijaan kolme meistä sanovat, että se on köysirata: Marcus James Dixon , Rob Licuria ja O’Neil. Viimeiset kaksi – Chris Beachum ja minä – vedonlyönti maan laulaja Morris. Top 24 käyttäjät sopivat konsensuksen kanssa, joka mahdollisuus rapper on edessä, mutta ne on myös jyrkästi jaettu. Neljätoista niistä tuki mahdollisuus voittaa mukaan lukien Charles kirkas , joka sai korkeimman pisteet ennustaa viime vuoden voittajat 90% tarkkuudella. Viisi muuta ennustaa köysiratajat, kun taas viimeiset viiset ovat Morris. All-Star Top 24 on samoin jaettu, 16 ottaen mahdollisuuden, viisi suosimista köysirata ja kolme viimeistä tukea. Tee nyt Grammy ennusteet nyt; muuttaa niitä 12. helmikuuta Kulta Derby-lukijat aivan kuten usein osoittaisit älykkäin prognosticators, joten on tärkeää, että annat meille ennusteesi. Voit edelleen päivittää ja muuttaa ennusteita niin usein kuin haluat, ennen kuin voittaja ilmoitetaan helmikuu 12. Napsauta vain « Tallenna », kun olet asettunut valintasi. Kilpailet voittamaan $ 100 Amazon-lahjakortin, bragging-oikeudet ja kunniapaikan Leaderboardille. Meidän Racetrack-kertoimet muuttuvat, kun teet ennusteesi, aivan kuten he tekevät, kun panostat Emmys, Oscars, Golden Globes ja paljon muuta. Muista lukea kilpailusäännöt ja äänet pois Grammy-kilpailusta musiikkialustamme.

    Latest Posts