More

    Voiko ketjaryhmät tehdä Grammy-historiaa voittamalla paras uusi taiteilija elektronisen tanssimusiikin puolesta?

    Paras uusi taiteilija on yksi Grammysin idiosynkraattisista luokista, sen oletetusta kirouksesta, joka onnistui menneiden voittajien uraan, usein siirtämällä kelpoisuussääntöjä ja älkäämme unohtako palkinnon surkea peruuttamista Karaoke-Superstar 1990: stä vastaanottajilta Milli Vanilli . Oikeat ovat helppoja valita ehdokkaat ja voittajat erilleen. Tämän vuoden finalistit Span Rap ( mahdollisuus rapper ), maa ( Kelsea ballerini ja maren morris ), tanssi ( köysirata « ) ja R & B ( Anderson Paak ). Vuodessa ilman ratkaisevaa frontrneri, meidän on tarkasteltava tarkemmin tämän vuoden vaihtoehtojen ammattilaisia ​​ja haittoja. Olemme jo keskustelleet Hip-Hop-kilpailijoista mahdollisuus ja Paak- ja Country Contenders Morris ja Ballerini, joten nyt katsotaan nyt tämän vuoden EDM-stantoa. The ChainsMokers Miksi he voittavat: Top 40 radio on niiden puolella Viimeiset neljä voittajaa tässä luokassa ovat hallitsevat pop-kaavioita omalla vuodellisina. Lähimmät ne kilpailevat laulaa pitkin kurkkua hauskaa. Outstuja Frank Ocean vuonna 2013, aivan kuten Meghan Trainor  » s Parade of Hits voittaa ainutlaatuisen näkökulman Courtney Barnett viime vuonna. Kuten aiemmat voittajat, köysiratajat ovat olleet vuoden selkeä breakout-taiteilija myynnin ja lentokoneen osalta. Kolmas peräkkäin peräkkäin osuma singleä Duo, « lähempänä », hallitsi mainostaulukon kuumaa 100 singles kaaviota 12 viikkoa. Jos äänestäjät uskovat, että elektroninen Duo voi pitää juovaansa elossa, se on helppo voittaa köysiratajille. lautasen grammit Hollywoodin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuissa foorumeissa Miksi he eivät voita: Onko musiikki liian kevyt, ja vieläkin enemmän kuin liian moderni? Kaatumaiset ovat päättäneet mainostaulukot, joissa on välittömästi tarttuvia tanssimaksuja. Mutta kun he ovat naulattu airwavesin äänen, se ei ehkä ole yhtä menestyvä vanhempien tallennusakatemian äänestäjien kanssa. Edellinen kaavio-toperping voittajat, kuten Sam Smith ja kouluttaja muistutti vanhoja sieluja vuoden 2010-luvulla Pop Hits ja Macklemore & Ryan Lewis silloitettu moderni hip-hop-tuotanto sosiaalisesti tietoisina lyrics. Tänä vuonna ehdolla oleva elektroninen Duo voi olla kova aika yhdistää osumat, jotka esittivät perinteisempiä sääntöjä, jotka ovat yleensä määrittäneet suuret Grammy-voittajat. Tee nyt Grammy ennusteet nyt; muuttaa niitä 12. helmikuuta Kulta Derby-lukijat aivan kuten usein osoittaisit älykkäin prognosticators, joten on tärkeää, että annat meille ennusteesi. Voit edelleen päivittää ja muuttaa ennusteita niin usein kuin haluat, ennen kuin voittaja ilmoitetaan helmikuu 12. Napsauta vain « Tallenna », kun olet asettunut valintasi. Kilpailet voittamaan $ 100 Amazon-lahjakortin, bragging-oikeudet ja kunniapaikan Leaderboardille. Meidän Racetrack-kertoimet muuttuvat, kun teet ennusteesi, aivan kuten he tekevät, kun panostat Emmys, Oscars, Golden Globes ja paljon muuta. Muista lukea kilpailusäännöt ja äänet pois Grammy-kilpailusta musiikkialustamme.

    Latest Posts