More

    2017 ACM Acwards: Maa-musiikin akatemia paljastaa, kun ehdokkaita ilmoitetaan

    Maa-musiikin akatemia ilmoitti, että se paljastaa ehdokkaat 52. vuotuiselle ACM-palkinnolle torstaina 16. helmikuuta. Lady Antebellum , joka on voittanut 10 ACM-palkintoa, ilmestyy « CBS tänä aamuna » 8:00 am itäinen (viivästynyt länsirannikolla) ilmoittamaan jotkut ehdokkaat. Sitten klo 8:50 am itäpuolella (5:50 am Pacific) « Viihde tänä iltana » isännät Nancy O’Dell ja Kevin Frazier ilmoittaa enemmän kilpailijoita etonline.com. Tämän jälkeen täydellinen ehdokkaiden luettelo on saatavilla Acmcountry.comissa. Viime vuoden ACM-palkinnot Jason Aldean oli vuoden viihdyttäjän yllätys voittaja. Se oli ensimmäinen voitto Aldean yläosassa, joka oli nimitetty neljä kertaa aiemmin. Mutta yön eniten myönnetty taiteilija oli Chris Stapleton , joka voitti kuusi seitsemästä ehdokkuudestaan, mukaan lukien vuoden urospuolinen laulaja. Miranda Lambert Vaatii vuoden naisten laulaja seitsemäntenä vuonna peräkkäin. Lautasen ACM-palkinnot Hollywoodin sisäpiiriläisissä, jotka ovat tunnetuissa foorumeissa ACM: n palkinnon voittajat ilmoitetaan Live Telecastissa T-Mobile Arena Las Vegasissa, Nevadassa, sunnuntaina 2. huhtikuuta klo 20.00-11.00 itäinen (nauha viivästynyt länsirannikolla) CBS-televisiossa Verkko. Voiko viime vuoden Champs puolustaa otsikot tai näemme uuden voittajan erän?

    Latest Posts