More

    Beyonce ei aseta uutta grammy-tietuetta lukijoiden mukaan

    Beyonce on jo turvallinen paikka Grammy Historian kirjoissa. Hänellä on enemmän ehdokkaita kuin mikään muu naispuolinen taiteilija, ja 20 voittoa tähän mennessä hän on toinen eniten palkittu nainen Grammishistoriassa, takana Alison Krauss 27. Queen Bey asettaa toisen ennätyksen vuonna 2009, kun hän voitti Kuusi palkintoa yhdellä yöllä, kirjaa naispuolisesta taiteilijalle. ADELE SIIR SIED Tähän tallennukseen vuonna 2011. Mutta tajujen lukijoiden mukaan hän ei rikkoa tätä ennätystä. Se on äskettäisen kyselyn mukaan. Beyonce on nimetty yhdeksän palkinnon ajan. Jos hän voittaa kaikki yhdeksän. > Vuonna 1999. Jos hän voi voittaa vähintään seitsemän, hän asettaa uuden ennätyksen useimpien voittojen yhdeksi vuodeksi – puhumattakaan solmio Krauss kuin Grammit « kaikkein palkituin nainen koskaan. Mutta useimmat lukijoistamme eivät odota, että tapahtuu. 41% vastaajista sanotaan, ettei hän voita enempää kuin viisi ehdokassa, kun taas toinen 19% uskoo, että hän sitoo omaa ennätyksensä kuusi voittoa, mutta ei ylitä sitä – se on 60% lukijoista, jotka ajattelevat ennätys pysyy ehjänä. Se jättää täydellisen 40% lukijoista ajattelevat, että Beyonce asettaa uuden ennätyksen naisille: Lähes neljäsosa (24%) sanoa, että hän voittaa seitsemän kertaa, kun taas 9% odottaa häntä sitoa koko ajan yhden vuoden voittoon kahdeksan ja 7% sanovat hän käyn yhdeksän varten yhdeksän, joten historian suurin voittaja aikojen yhden illalla. lautasen grammit Hollywoodin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuissa foorumeissa Mutta mitä kilparata-kertoimet sanovat tällä hetkellä? Olemme ennustavat 32 kategoriaa grammoissa, mukaan lukien kaikki yhdeksän, missä Beyonce kilpailee, ja jos ennustuksemme pitävät totta ne 41 prosenttia lukijoista, on todistettu oikein. Hän on kallistunut voittamaan viisi kilpailua: vuoden albumi, paras kaupunkien nykyaikainen albumi ja paras musiikkikalvo (« Lemonade »); Paras rap / Sung-suorituskyky (« Vapaus » Kendrick Lamar ); ja paras musiikkivideo (« Formation »). Muualla, « muodostuminen » on toinen Adele « Hei » ennätys ja vuoden laulu. Beyoncen « pitää » sijoittuu toiseksi « hello » parhaan Pop Solo-suorituskyvyn puolesta. Ja Beyoncen ”Älä satuta itseäsi” ( Jack White ) sijoittuu kolmanneksi parhaan Rock Performance, David Bowie tulossa voittaa ”Blackstar.” Mitä mieltä olet Beyoncen mahdollisuuksista asettaa uusi ennätys? Tutustu alla oleviin kyselyssä, ja voit äänestää täällä. Tee nyt Grammy ennusteet nyt; muuttaa niitä 12. helmikuuta Kulta Derby-lukijat aivan kuten usein osoittaisit älykkäin prognosticators, joten on tärkeää, että annat meille ennusteesi. Voit edelleen päivittää ja muuttaa ennusteita niin usein kuin haluat, ennen kuin voittaja ilmoitetaan helmikuu 12. Napsauta vain « Tallenna », kun olet asettunut valintasi. Kilpailet voittamaan $ 100 Amazon-lahjakortin, bragging-oikeudet ja kunniapaikan Leaderboardille. Meidän Racetrack-kertoimet muuttuvat, kun teet ennusteesi, aivan kuten he tekevät, kun panostat Emmys, Oscars, Golden Globes ja paljon muuta. Muista lukea kilpailusäännöt ja äänet pois Grammy-kilpailusta musiikkialustamme.

    Latest Posts