More

    Beyonce on suurin voittaja vuoden 2017 Grammy-palkinnossa 50 prosentin lukijoista

    2017 Grammy Awards on 12. helmikuuta, ja voit ennustaa 32 luokkia, joita jakoi tallennuksen akatemia (Käy ennusteet keskustaan täältä). Olemme ennustavat hyvää yötä beyonce , joka johtaa ehdokkaita yhdeksän, mutta kuinka hyvä se on? Viimeaikaisen kyselyn mukaan hän on illallisen voittaja. Puolet lukijastamme mielestä Beyonce tulee ulos: 50% panostaa hänelle vaatia eniten palkintoja, ja joka vastaa nykyisiä kilparada-kertoimet, jotka julistavat hänet Frontrunner viidessä hänen yhdeksän kategoriassaan: Albumi vuodesta, parhaiten Urban Contemporary Albumi ja paras musiikkikalvo « limonade »; Paras rap / Sung-suorituskyky « vapaudelle » ( Kendrick Lamar ); ja paras musiikkivideo « muodostuminen ». Toinen 35% lukijoista ajatella Adele voittaa kaikkein palkinnot. Hänellä on vain viisi ehdotusta, mutta hän ei ole menettänyt yhtä grammikilpailua vuodesta 2010, joten siellä on kohtuullinen mahdollisuus voittaa kaikki viisi. Kuten se on, hän on frontrunner neljä palkintoa: ennätys vuoden laulu ja paras Pop Solo Suoritus « Hello » ja paras POP-laulu-albumi « 25. » Mutta hän on myös lähellä toiseksi Beyoncelle kilpailussa vuoden albumille. Jos hän onnistuu ottamaan tämän voittavan pois Frontrunnerista, se voi riittää laittaa hänet päälle. Lautaset Grammy Nimitykset Hollywoodin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuilla foorumeilla Rihanna on jäljessä 12% äänestyksestä. Hänellä on kahdeksan ehdokkuutta, vuoden ennätyksestä aina alaspäin parhaan tallennuspakkauksen. Emme odota häntä voittamaan yleisen kentän – hän on ennätyksellinen « työ » ( Drake ) sekä albumi esillä oleva taiteilija Drake’s « näkemys » – mutta hänellä on runsaasti Mahdollisuuksia muualla, varsinkin R & B-luokissa, jossa tallennusakatemia salaperäisesti smubed beyonce parhaaseen R & B-suorituskykyyn ja parhaan R & B-laulun puolesta, joka voisi tyhjentää tietä Rihanna voittille. Drakella on myös kahdeksan ehdokkaa, mutta vain 1% lukijoista ajattelevat, että hän voittaa. Toinen 1% ajatella rock duo kaksikymmentä yksi lentäjä on huippu voittajat; Heillä on viisi ehdotusta. Kuka luulet olevan eniten palkittu taiteilija? Tutustu kyselyn tuloksiin tämän viestin alareunassa ja tee sitten omat ennusteet. Jos olet eri mieltä tuloksistamme, voit äänestää täällä. Tee nyt Grammy ennusteet nyt; muuttaa niitä 12. helmikuuta Kulta Derby-lukijat aivan kuten usein osoittaisit älykkäin prognosticators, joten on tärkeää, että annat meille ennusteesi. Voit edelleen päivittää ja muuttaa ennusteita niin usein kuin haluat, ennen kuin voittajat ilmoitetaan helmikuu 12. Klikkaa « Tallenna », kun olet asettunut valintasi. Kilpailet voittamaan $ 100 Amazon-lahjakortin, bragging-oikeudet ja kunniapaikan Leaderboardille. Meidän Racetrack-kertoimet muuttuvat, kun teet ennusteesi, aivan kuten he tekevät, kun panostat Emmys, Oscars, Golden Globes ja paljon muuta. Muista lukea kilpailusäännöt ja äänet pois Grammy-kilpailusta musiikkialustamme.

    Latest Posts