More

    Grammy Paras uusi taiteilijan galleria: Kaikki 56 voittajaa, Meghan Trainorista Bobby Darinille

    Voitko arvata, kuka voitti ensimmäisen grammy parhaan uuden taiteilijan puolesta? Se ei itse asiassa ole muuta kuin bobby darin Kuka väitti palkinnon toisessa Grammy Ceremoniassa vuonna 1959. Katsotaanko takaisin kaikki 56 tämän palkinnon voittaja, mukaan lukien vuosi, jolloin palkinto vapautettiin vuonna 1989 , ainoa aika, joka on tapahtunut kieliopissa. Huomaa, että tässä luokassa ei ole annettu palkintoa vuonna 1967 eikä mitään syytä siitä, miksi. Kaikista 84 luokasta, jotka on tällä hetkellä luovutettu Grammy-palkinnolla, paras uusi taiteilijan kunnia on se, joka todella erottuu kaikista muista. Yksi syy tähän on se, että se on ainoa luokka, joka myönnetään taiteilijan kumulatiivisesta työstä ja ei mainita tiettyä albumia tai suorituskykyä. Toinen johtuu siitä, että teoreettisesti taiteilija olisi vain tukikelpoinen vain tähän luokkaan. Jotkin taiteilijat ovat kuitenkin saaneet ehdokkaita sen jälkeen, kun ne on toimitettu luokkaan toisen ryhmän jäseninä, kuten Lauryn Hill , joka oli aiemmin jäsen fugees ja Sisqó , aiemmin Dru Hill . Monet erilaiset teot ovat voittaneet parhaan uuden taiteilijan, koska se oli ensin myönnetty toisen grammikoneremonian aikana, mutta yleisimmät voittajat ovat olleet yksinomaisia ​​laulajia, jotka ovat väittäneet palkinnon 25 kertaa. Ryhmät tai yhteistyösopimukset ovat voittaneet kunnia 18 kertaa vuosien varrella ja Solo Miesten esiintyjät ovat voittaneet vain 12 kertaa. Luokkaan voittavien lajityyppien osalta POP: n ylivoimaisesti hallitsee kategoriaa, jossa on 28 voittoa vuosien varrella. Niitä seuraa Rock ja Roll, jossa on 11 voittoa, R & B kuusi, maata viidellä, rap kahdella ja jazzilla, musiikillisella teatterilla ja komedialla, joista jokaisella on yksi voitto. lautasen grammit Hollywoodin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuissa foorumeissa Luokka on myös joskus ajatellut olla hieman kirous. Jotkin tehtävät, jotka ovat voittaneet, ovat joko menneet enempää menestystä tai ovat olleet suuria vaikeuksia yrittäessään saavuttaa samaa menestystasoa myöhempää työtä. Tähän joutuneisiin tekoihin kuuluu Starland Vocal Band , hunajan maku ja Christopher Cross . Samanaikaisesti monet ovat kuitenkin menneet onnistuneisiin uraan, kuten Beatles , Bette Midler , Cyndi Lauper , Mariah Carey , ADELE ja viimeisin Champ Meghan Trainor . Tee nyt Grammy ennusteet nyt; muuttaa niitä 12. helmikuuta Kulta Derby-lukijat aivan kuten usein osoittaisit älykkäin prognosticators, joten on tärkeää, että annat meille ennusteesi. Voit edelleen päivittää ja muuttaa ennusteita niin usein kuin haluat, ennen kuin voittaja ilmoitetaan helmikuu 12. Napsauta vain « Tallenna », kun olet asettunut valintasi. Kilpailet voittamaan $ 100 Amazon-lahjakortin, bragging-oikeudet ja kunniapaikan Leaderboardille. Meidän Racetrack-kertoimet muuttuvat, kun teet ennusteesi, aivan kuten he tekevät, kun panostat Emmys, Oscars, Golden Globes ja paljon muuta. Muista lukea kilpailusäännöt ja äänet pois Grammy-kilpailusta musiikkialustamme.

    Latest Posts