More

    Grammy Predictions: Adele (« Hello ») voittaa vuoden laulu 4 – 11 kertoimella asiantuntijoilta

    Kun Grammy-palkintoja pidetään sunnuntaina 12. helmikuuta, elää CBS: ssä, musiikkiasiantuntijat ovat nyt vangittuja ennustuksissaan, kuka voittaa musiikin suurimman yön ja 4/11 kertoimet yhdeksästä asiantuntijastamme, Adele on ennustettu voittaa vuoden laulu « Hei ». Se olisi toinen voitto kyseisessä luokassa laulaja-lauluntekijä, joka kirjoitti « hello » Greg Kurstin , joka ei ole voittanut grammaa, vaan on nimitetty vuoden tuottajalle kolme kertaa, mukaan lukien tänä vuonna. Toisin kuin vuoden ennätys, joka palkitsee laulaja, tuottajat ja insinöörit, vuoden laulu palkinnot vuoden paras lauluntekijä, ja seitsemän yhdeksästä asiantuntijamme ennustaa Adele voittoa: Joyce Eng (TV GUID) , glenn gamboa (Newsday), Edna Gundersen (Gold Derby), Tom O’Neil (Gold Derby), Lyndsey Parker (Yahoo Music), Adnan Virk < / STRONG> (ESPN) ja Chris Willman (kulta Derby). Toiseksi on beyonce « formaatti », jossa 7/2 kertoimet; Kaksi asiantuntijaa, jotka poimivat sen voittamaan, ovat bonnie fuller (Hollywood Life) ja Paul Sheehan (Gold Derby). Beyonce kirjoitti laulun Khalif Brown , Asheton Hogan ja Michael L. Williams II . Tämä olisi toinen voitto Beyoncen luokkaan. Hän oli aiemmin voitti vuonna 2010 « Single Ladies (laittaa rengas siihen). » Itse asiassa se on ainoa yleisen kentän gramma, jonka Beyonce on koskaan voittanut. lautasen grammit Hollywoodin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuissa foorumeissa Loput kilpailijoista ovat paljon jäljessä: « 7 vuotta » Lukas Graham 50/1 kertoimella, « Rakasta itseäsi » Justin Bieber 66/1 kertoimella ja Yllätys Hakemus « Otin pillerin Ibiza » Mike Posner 80/1 kertoimella. Yleisten yhdistettyjen kertoimien mukaan kaikkien asiantuntijoiden ennusteet, toimittajat, top 24 käyttäjät (ne, jotka tekivät parhaiten heidän voittajansa viime vuonna), kaikki tähti top 24 (joka sai korkeimmat tulokset, kun yhdistät viimeiset kaksi vuotta  » Grammy-voittajat) ja kaikki käyttäjät, rankingit ovat lähes samat. Yli 1100 ihmisen suosittu valinta on Adele, jossa on 1/4 kertoimet Beyonce 6/1 kertoimella. Bieber seuraa 33/1 kertoimella ja sitten Lukas Grahamia 40/1 ja Posner 66/1. Kuka luulet voittaa eniten grammit: Beyonce, Adele, Rihanna, Kanye West tai …? [Kysely] Toimittajamme ovat lähes yksimielisiä viidellä kuudella meille Adele: Chris Beachum , Marcus James Dixon , Rob Licuria , O’Neil ja itse. Sheehan ennustaa Beyoncea. Top 24 käyttäjät sopivat konsensuksen kanssa, jonka Adele on edessä, ja ne ovat myös lähes yksimielisiä. Kaksikymmentäkolme heistä tukevat « hello » voittamaan, mukaan lukien Charles kirkas , joka sai korkeimman pisteet ennustaa viime vuoden voittajat 90% tarkkuudella. Vain yksi ylimmäinen käyttäjä on eri mieltä, piercenunc , mutta sen sijaan, että vedonlyönti Beyoncessa hän menee Bieberin kanssa. Meidän All-Star Top 24 uskoa niin voimakkaasti, että Adele voittaa, että kaikki 24 heistä ovat vedonlyöntiä. Ne ovat ainoa ennusteita, jotka ovat yksimielisiä tuloksesta. Tee nyt Grammy ennusteet nyt; muuttaa niitä 12. helmikuuta Kulta Derby-lukijat aivan kuten usein osoittaisit älykkäin prognosticators, joten on tärkeää, että annat meille ennusteesi. Voit edelleen päivittää ja muuttaa ennusteita niin usein kuin haluat, ennen kuin voittaja ilmoitetaan helmikuu 12. Napsauta vain « Tallenna », kun olet asettunut valintasi. Kilpailet voittamaan $ 100 Amazon-lahjakortin, bragging-oikeudet ja kunniapaikan Leaderboardille. Meidän Racetrack-kertoimet muuttuvat, kun teet ennusteesi, aivan kuten he tekevät, kun panostat Emmys, Oscars, Golden Globes ja paljon muuta. Muista lukea kilpailusäännöt ja äänet pois Grammy-kilpailusta musiikkialustamme.

    Latest Posts