More

    On mahdollisuus rapper vaarassa historiallisen grammissuhdistukseen?

    Breakout Star Mahdollisuus Rapper on yksi johtavista ehdokkaista tämän vuoden Grammy-palkinnoissa. Mahdollisuus on seitsemän, mukaan lukien paras uusi taiteilija, paras rap-albumi (« värityskirja ») ja paras rap suorituskyky (« Ei ongelmaa ») vain muutamia. Jokaisessa hänen luokassaan hän kohtaa jyrkästä kilpailusta Maren Morris , Drake ja beyonce muun muassa. Joten mahdollisuus pystyä ottamaan kotiin grammy tai kaksi, tai hän kärsii saman kohtalosta kuin Stevie Wonder , Intia Arie ja Kendrick Lamar , joka pitää valitettavaa erottelua useimpien ehdokkaiden kanssa yhdellä yöllä ilman voittoa. Stevie Wonder oli ensimmäinen, joka asettaa tämän tietueen vuonna 1983. Hänet nimitettiin ja menetti seuraavissa luokissa: « Ebony & Ivory » -vuoden ennätys (kadonnut « Rosanna » toto ) Vuoden laulu « Ebony & Ivory » (kadonnut « aina mielessäni » willie nelson ) Paras POP-suorituskyky Duo tai ryhmä « Ebony & Ivory » (kadonnut « , johon kuulumme » Joe Cocker ja Jennifer Warnes ) Paras mies R & B-äänen suorituskyky « Tee » (menetetty « seksuaaliseen parantamiseen » marvin gaye ) Paras R & B-suorituskyky Duo tai ryhmä « Mitä sinä teet » (kadonnut « anna sen piiskaa » dazz bändi ja « Haluatko olla kanssasi » Maapallo, tuuli ja Palo ) Paras R & B-laulu « Tee » Tee « ja » That Girl « (kadonnut george benson  » Käännä rakkautesi ympärillä « ) Onneksi ihmeelle, hänellä oli jo useita grammy-palkintoja hänen vyölleen ennen tämän valitettavan ennätyksen asettamista. Wonder tällä hetkellä on voittanut yhteensä 22 grammy palkintoa. lautasen grammit Hollywoodin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuissa foorumeissa R & B Singer Intia Arie oli seuraava taiteilija liittyä tähän luetteloon. Hänet oli kuuluisaksi seitsemän palkinnon osalta vuonna 2002, mutta se suljettiin, menettää suurimman osan luokistaan ​​R & B-tulokkaaseen Alicia-avaimiksi . Intia on ainoa nainen, joka on osa tätä luetteloa: Vuoden albumi « Acoustic Soul » (menetetty kohtaan « Miten irrotat atomipommi » u2 ) Tallennus vuoden « video » (kadonnut « Walk On » U2) Vuoden laulu « Video » (kadonnut « Fallin » « Alicia Keys) Paras uusi taiteilija (kadonnut Alicia-avaimiin) Paras naispuolinen R & B-äänenvoimakkuus « Video » (kadonnut « Fallin » « Alicia Keys) Paras R & B-laulu « Video » (kadonnut « Fallin » Alicia Keys) Paras R & B-albumi « Acoustic Soul » (kadonnut « lauluihin alaikäisellä » Alician avaimet) Tämän järkyttävän ja kiusallisen Snubin jälkeen Arie onnistui ottamaan kotiin kaksi Grammy-palkintoa vuonna 2003 ja kaksi muuta vuonna 2010 ja 2011. Grammy Paras uusi taiteilijan galleria: Kaikki 56 voittajaa musiikkihistoriassa Viimeisin Raper Kendrick Lamar liittyi luetteloon vuonna 2014. Kuten Arie, Lamar menetti suurimman osan kategorioista toisesta breakoudoksesta samasta tyylilajista, hip-hop-taiteilijoiksi macklemore ja Ryan Lewis < / STRONG>. Vuoden albumi « hyvä lapsi, M.A.A.A.D. Kaupunki « (kadonnut » satunnaismuistit « Daft Punk) Paras uusi taiteilija (kadonnut Macklemore ja Ryan Lewis) Paras R & B-suorituskyky « Kuinka monta juomaa? » (Kadonnut « jotain » Snarky Puppy ja lalah hathaway ) Paras rap suorituskyky « Uima-altaat (Drank) » (kadonnut « Thrift Shop » Macklemore ja Ryan Lewis featuring wanz ) Paras rap / Sung suorituskyky « nyt tai ei koskaan » (kadonnut « pyhään Graal » Jay z ja justin timberlake ) Paras rap laulu « F *** » ongelmat « (kadonnut » Thrift Shop « Macklemore ja Ryan Lewis featuring wanz) Paras rap-albumi « hyvä lapsi, m.a.a.a.d city » (kadonnut « Heist » Macklemore ja Ryan Lewis) Hänen tuhoisat grammyihäviöt, Kendrick on mennyt olemaan varsin tallennusakatemia suosikki, voittaa yhteensä seitsemän grammia vuosina 2015 ja 2016. Lamar voisi lisätä enemmän laitteistoa tänä vuonna. Hän on nimittänyt esillä olevani esittäjänä beyonce ‘s « limonadi » vuoden albumissa sekä ansaitsemalla nimityksen parhaan rap / Sung Performance -kilpailun yhteistyössä « vapaus ». Voiko mahdollisuus välttää tämän grammy kirouksen tai hänen nimensä valitettavasti lisätään? Tee nyt Grammy ennusteet nyt; muuttaa niitä 12. helmikuuta Kulta Derby-lukijat aivan kuten usein osoittaisit älykkäin prognosticators, joten on tärkeää, että annat meille ennusteesi. Voit edelleen päivittää ja muuttaa ennusteita niin usein kuin haluat, ennen kuin voittajat ilmoitetaan helmikuu 12. Klikkaa « Tallenna », kun olet asettunut valintasi. Kilpailet voittamaan $ 100 Amazon-lahjakortin, bragging-oikeudet ja kunniapaikan Leaderboardille. Meidän Racetrack-kertoimet muuttuvat, kun teet ennusteesi, aivan kuten he tekevät, kun panostat Emmys, Oscars, Golden Globes ja paljon muuta. Muista lukea kilpailusäännöt ja äänet pois Grammy-kilpailusta musiikkialustamme.

    Latest Posts