More

    Solange voisi seurata sisarensa Beyoncen jalanjäljiä, joissa on grammy voittaa parhaan R & B-suorituskyvyn

    Koska paras R & B-esitysluokka uudistettiin vuonna 2012 sisällyttämään molempien mies- että naispuolisten taiteilijoiden lähettämistä, se on ollut jonkin verran pariton luokka ennustaa, kun äänestyksen suurin nimi vie yleensä huippupalkinnon. Vuodesta 1969 vuoteen 2011 luokka jaettiin kahteen erilliseen kenttiin: yksi miehille ja toiselle naisille. Tänä vuonna meillä on kolme miestä ja kaksi naista kunniaksi, jonka mielestäni on mahdollisuuksia järkyttää. Täällä tarkastellaan tänä vuonna ehdokkaita: Solange, « nosturit taivaalla » Tämä on ensimmäinen ja ainoa Grammy-nimitys Solange , joka oli hieman järkyttävää, kun otetaan huomioon hänen albuminsa vahva kriittinen vastaanotto « istuimen pöydässä ». Vaikka nuori lauluttaja voi nyt näyttää olevan alikäyttöinen johtuen siitä, että se on pääasiassa muissa luokissa, mielestäni hän voisi vielä vetää järkyttyneen täällä. Kun « nosturit taivaalla », Solange toimittaa tämän luokan monimutkimman laulun järjestelyn, kerää oman tausta laulunsa pehmeän, rauhoittavan suorituskyvyn takana. Tämä laulu sijoittui seitsemänneksi Rolling Stone’n « 50 parhaaseen 2016 kappaleeseen », ja hänen albuminsa nimeltään Vibe Magazine Best of 2016. Hänellä on myös Beyoncen lapsen sisko, koska vaikka jotkin ehdokkaat eivät ole tämän luokan tunnustusta, useimmat äänestäjät ovat hyvin tietoisia tästä perheyksiköstä. Grammy-äänestäjät voisivat tuntea tarve palkita Solange täällä vapauttamaan yhden vuoden kriittisesti arvostetuista albumeista. Ovatko he korvata virheellisesti muissa luokissa? Vai onko tämä vain toiveaja? lautasen grammit Hollywoodin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuissa foorumeissa Rihanna, « tarvitsi minua » Ei ole kysymys, että suurin tähti tässä luokassa on Rihanna , jonka uusin albumi « anti » oli sekä kriittinen ja kaupallinen menestys. Monet fanit olivat raivoissaan, kun hänet nostettiin vuoden albumille, mutta hän sai kahdeksan ehdokkaa tänä vuonna (hänellä oli 32 yhteensä uransa). Tämä on yksi luokka, jossa äänestäjät voivat vain varmistaa, että Rihanna menee kotiin jotain. Seitsemän muuta luokkaa, jota hän kilpailee, on pinottu A-listakilpailulla, joka on vaikeampaa tappiontaa. Mutta niin paljon kuin rakastin Rihannan albumia, en vain voi kuvitella, että tämä on laulu, joka voittaa hänen grammy parhaan R & B-suorituskykyyn. Se ei ole edes paras laulu-suorituskyky omasta albumistaan, puhumattakaan koko musiikkiliiketoiminnastaan ​​vuonna 2016. Mutta nimenomaisen tunnustuksen ja sen vuoksi, että Grammy-äänestäjät eivät halua, että häntä menisi kotiin tyhjin käden, on ymmärrettävää, miksi hän katsotaan Frontrunneriksi. Kuvagalleria: kaikkien aikojen suurimmat grammy-voittajat BJ Chicago Kid, « Turnin ‘minua » Trio nimeltään tänä vuonna, BJ Chicago Kid toivoo olevansa breakout R & B tähti Grammy Night, kilpailee parhaan R & B-albumin (« mielessäni ») ja parhaan perinteisen R & B-suorituskyvyn ( » Naisen maailma « ). Musiikin vapauttamisen jälkeen riippumatta yli vuosikymmenen ajan BJ allekirjoitti lopulta Motown Recordsille ja Grammy-äänestäjät näyttävät pitävän ensimmäisen suuren etiketin julkaisunsa. Vaikka hänen musiikinsa ei juuri puhaltaa kaavioita, hänen retro-tunnelmansa ja silkkisen äänensä ovat saaneet huomiota sekä sielunmusiikin kriitikot ja fanit. « Turnin », « BJ kasvot ylämäkeen kiivetä kaksi naista, jotka johtavat tämän luokan, mutta voitto ei ole poissa kysymyksestä. Grammy Paras uusi taiteilijan galleria: Kaikki 56 voittajaa musiikkihistoriassa Musiq soulchild, « En » Vuoden yhtenäisen nimityksensä – hänen uransa 12. päivänsä – Musiq soulchild toivoo lopettaakseen Grammy kirouksen, jonka hän on tehnyt hänen kanssaan vuodesta 2002. Vaikka hän on nimitetty useissa R & B-luokissa menneisyydessä 15 vuotta, hän ei ole vielä koskaan voittanut grammaa. Tämä voisi tarkoittaa, että äänestäjät haluavat palkita veteraanikulmusta, joka tuntuu eräänlaiselle kullalle. Mutta se voi vain tarkoittaa, että he pitävät Musiq soulchildilta, mutta he eivät rakasta häntä. « Minä teen » on mukava laulu, mutta ei ole mitään, mikä eroaa tämän suorituskyvyn muilta menneisyydestään. Tästä syystä Soulchild luultavasti menee kotiin tyhjäksi jälleen kerran. Top 20 taiteilijaa, jotka eivät koskaan voittanut grammaa RO James, « Lupa » Ehkä vähiten tunnistettava ehdokas tässä luokassa James on suhteellinen uusi tulokas, jonka ensimmäinen yksittäinen, « lupa » ansaitsi hänelle ensimmäisen grammian nimityksen tässä luokassa. Ei huono tietue! Sanotaan, että tämä laulu eikä tämä taiteilija ei ole tarpeeksi Buzzia todella voittaa. Luokka, jossa nimen tunnustaminen näyttää olevan asia, Jamesin pitäisi yksinkertaisesti juhlia kutsua juhliin tänä vuonna. Tee nyt Grammy ennusteet nyt; muuttaa niitä 12. helmikuuta Kulta Derby-lukijat aivan kuten usein osoittaisit älykkäin prognosticators, joten on tärkeää, että annat meille ennusteesi. Voit edelleen päivittää ja muuttaa ennusteita niin usein kuin haluat, ennen kuin voittaja ilmoitetaan helmikuu 12. Napsauta vain « Tallenna », kun olet asettunut valintasi. Kilpailet voittamaan $ 100 Amazon-lahjakortin, bragging-oikeudet ja kunniapaikan Leaderboardille. Meidän Racetrack-kertoimet muuttuvat, kun teet ennusteesi, aivan kuten he tekevät, kun panostat Emmys, Oscars, Golden Globes ja paljon muuta. Muista lukea kilpailusäännöt ja äänet pois Grammy-kilpailusta musiikkialustamme.

    Latest Posts