More

    Grammy Albumi Vuoden galleria: Kaikki 58 voittajaa, Taylor Swift Henry Mancini

    Tässä on trivia kysymys sinulle: Kuka oli ensimmäinen henkilö voittaaksemme vuoden albumille? Se oli legendaarinen säveltäjä Henry Mancini Kuka voitti ääniraidan televisioon « Peter Gunn. » Käymme kiertueella kaikki 58 albumia, jotka ovat väittäneet tämän erittäin himoituneen palkinnon. Suuren albumin attribuutit vaihtelevat aina, mutta hyvin tehty albumi pidetään aina taideteoksena. Suuret albumit voivat olla vain hämmästyttävä kokoelma kappaleita, jotka virtaavat yhdessä musiikillisesti tai ne voivat olla kappaleita, jotka tekevät kollektiivisesti lausunnon. Vuoden albumin voittaneet albumit ovat käsittäneet kaikki nämä alueet. He ovat vaihtaneet eräistä kunnioitetuista klassikoista, « SGT: stä. Pepper «  Beatles ja » thriller «  Michael Jackson , suurimpiin saavutuksiin viime vuosina, » supernatural «  Santana to » 21 «  Adele  » 1989 «  Taylor Swift . lautasen grammit Hollywoodin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuissa foorumeissa Monet eri tyylilajit ovat voittaneet täällä, mutta eniten palkittu kenttä on pop-musiikki, joka on voittanut palkinnon 21 kertaa. Rock and Roll seuraavat, että 18 voittoa, sitten R & B viidellä, maalla ja ääniraidoilla neljällä, jazzilla ja komedialla kahdella ja rap- ja tanssimusiikilla yhdellä voitti. Kunnia on mennyt Solo Mies toimii lähes puolet ajasta, kun 26 tällaista tapausta vallitsee. Ryhmät tai yhteistyökumppanit ovat voittaneet tämän palkinnon 16 kertaa ja naispuoliset soolot ovat voittaneet vain 13 kertaa viimeisten 58 vuoden aikana. Tee nyt Grammy ennusteet nyt; muuttaa niitä 12. helmikuuta Kulta Derby-lukijat aivan kuten usein osoittaisit älykkäin prognosticators, joten on tärkeää, että annat meille ennusteesi. Voit edelleen päivittää ja muuttaa ennusteita niin usein kuin haluat, ennen kuin voittaja ilmoitetaan helmikuu 12. Napsauta vain « Tallenna », kun olet asettunut valintasi. Kilpailet voittamaan $ 100 Amazon-lahjakortin, bragging-oikeudet ja kunniapaikan Leaderboardille. Meidän Racetrack-kertoimet muuttuvat, kun teet ennusteesi, aivan kuten he tekevät, kun panostat Emmys, Oscars, Golden Globes ja paljon muuta. Muista lukea kilpailusäännöt ja äänet pois Grammy-kilpailusta musiikkialustamme.

    Latest Posts