More

    Grammy Awards: Miten voittajat päättivät?

    Oscar-äänestäjien oli harkittava tänä vuonna 336 elokuvaa päättäessään ehdollisista ehdoista, kun taas Emmy-äänestäjällä oli 96 komediaa ja 151 draamaa viime kesänä ja Tony Nimitysvaliokunta oli osallistua kolmeen tusinaa-näyttelyyn. Kaikki nämä ryhmät pääsivät helposti verrattuna Grammy-äänestäjiin kohdistuvaan hämmästyttävään tehtävään verrattuna. Tallennusakatemia sai ennätyksen 21 719 huomautuksen tarkasteltavaksi 59. vuosikertomuspalkinnossa; Se kasvoi viime vuonna 21 564. 24. elokuuta mennessä näitä merkintöjä tehtiin tukikelpoisuuteen ja lajittelevat 30 genre-kentälle omistettu 350 taiteilijan ja asiantuntijoiden ryhmä. Ensimmäiset äänestysliikkeet lähetettiin noin 13 000 äänestyselimeen 14. lokakuuta ja olivat takaisin 4. marraskuuta. 4. Akatemian jäsenet pyydettiin äänestämään vain osaamisalueillaan ja voivat painaa jopa 15 kategoriaa Genre Fields Plus Neljä yleistä kenttäpalkintoja (albumi, ennätys ja vuoden laulu, paras uusi taiteilija.) 12 aloilla – Alternative, Komedia, Contemporary Instrumentaali, musiikkiteatteri, New Age, pop, rap, reggae, rock, puhuttua sanaa, visuaalinen media ja World Music – ne ensimmäisen kierroksen äänestysliput käytettiin määrittämään ehdokkaita. Grammy Albumi vuodesta: Kaikki 58 voittajaa musiikkihistoriassa Yleisessä kentässä sekä 10 muuta – amerikkalaista juuria, lapsia, klassisia, maa-, tanssi- / elektroniikka-, evankeliumia / CCM: tä, Jazz, Latinia, Musiikkivideoita ja R & B – Nimitys määritettiin katsauskomiteoilta, jotka koostuivat äänestysjäsenistä kaikista Akatemian lukukaupungit, jotka pitivät ensikäkintä äänestystuloksia. Nimitykset kahdessa kentällä – säveltäminen / järjestäminen ja tekninen (sekä vuoden tuottaja, sekä klassiset että ei-klassiset) – äänestyselimiä koskevat komiteat, jotka saavat ensimmäisen kierroksen äänestystulokset. lautasen grammit musiikkisisällöiden kanssa tunnetuissa foorumeissa Ja viisi kenttää – albumi toteaa, historialliset, Package, Remixed tallennus ja Surround Sound – ei otettu tämän ensimmäisen kierroksen äänestyksessä. Pikemminkin ehdokkaat tulivat suoraan äänestyselimistä. Ehdotukset ilmoitettiin 6. joulukuuta. Jäsenet, jotka liittyivät 15. marraskuuta, lähetettiin lopullinen äänestys 14. joulukuuta. Heillä oli 13. tammikuuta asti. Genre-kentät sekä neljä yleistä kenttäpalkintoa. Voittajat paljastetaan 12. helmikuuta. Tee nyt Grammy ennusteet nyt; muuttaa niitä 12. helmikuuta Kulta Derby-lukijat aivan kuten usein osoittaisit älykkäin prognosticators, joten on tärkeää, että annat meille ennusteesi. Voit edelleen päivittää ja muuttaa ennusteita niin usein kuin haluat, ennen kuin voittaja ilmoitetaan helmikuu 12. Napsauta vain « Tallenna », kun olet asettunut valintasi. Kilpailet voittamaan $ 100 Amazon-lahjakortin, bragging-oikeudet ja kunniapaikan Leaderboardille. Meidän Racetrack-kertoimet muuttuvat, kun teet ennusteesi, aivan kuten he tekevät, kun panostat Emmys, Oscars, Golden Globes ja paljon muuta. Muista lukea kilpailusäännöt ja äänet pois Grammy-kilpailusta musiikkialustamme.

    Latest Posts