More

    Ron Howard, Brian Grazer vain Tony pois Egotista Grammy Win: The Beatles: kahdeksan päivää viikossa – Touring vuotta « 

    Johtaja Ron Howard ja tuottaja Brian Grazer ovat vain Tony-palkinto pois yksinomaan Egot Clubiin. He kukin voittivat sunnuntaina grammy-palkinnon parhaalla musiikkielokuvassa dokumenttien « Beatles: kahdeksan päivää viikossa – Touring vuotta. Nyt he tarvitsevat vain löytää Broadway-projekti, joka tuo heidät teatterin huippuluokkaa liittyä vain 12 ihmistä, jotka ovat voittaneet Hollywood-palkinnon Grand Slam of Hollywood Awards: Emmy, Grammy, Oscar ja Tony. Kuvagalleria: kaikki 12 egot-voittajaa – Klikkaa tästä Grazerin ja Howardin välinen kumppanuus on ollut hedelmällinen yli 30 vuoden ajan. He voittivat Oscarin parhaaksi kuvaksi « kauniin mielen » (2001) tuottajina, josta Howard otti myös kodin parhaiten johtajalle. He saivat Emmysin tuottamiseen molemmat « maasta kuuhun » (parhaat miniseries vuonna 1998) ja « pidätetty kehitys » (paras komedia sarja vuonna 2003). Hänen itse GAZER voitti parhaan draama-sarjan « 24 » vuonna 2006. Vain kymmenkunta ihmistä on kyennyt vetämään pois tämän harvinaisen egot feat: säveltäjät Richard Rodgers , Marvin Hamlisch , Jonathan Tunick ja Robert Lopez ; Actors Helen Hayes , Rita Moreno , John Gielgud , Audrey Hepburn ja Whoopi Goldberg ; Ohjaajat MEL BROOKS ja Mike Nichols ; ja tuottaja Scott Rudin . Ja kyllä, barbra Streisand , liza Minnelli , James Earl Jones , Alan Menken ja Harry Belafonte ovat kaikki lähteneet, mutta ainakin yksi heidän palkinnot olivat kunnia tai kilpailu. Säveltäjä Lin-Manel Miranda voisi tulla 13. Egot Club -jäseneksi viime kuussa, kun hän on nimetty Oscarsille parhaan alkuperäisen laulun « kuinka pitkälle menen » « Moana ». Tee Akatemian palkinnot nyt ja kerro teollisuuden sisäpiiriläisiä, mitkä elokuvat ja esiintyjät sinulla on edessä voittaa 26. helmikuuta. Voit jatkaa niitä vasta ennen kuin näytä aikaa. Muista tehdä ennusteesi täällä. Kilpailet johtajapaikasta ja pääosasta seuraavan vuoden 24 parasta käyttäjää (kaksi tusinaa ihmistä, jotka tekevät parhaiten ennustavat tämän vuoden ehdokkaat). Lue kilpailusäännöt.

    Latest Posts