More

    2017 Grammy Awards Recop: Asiaa Adelen järkyttynyt voittaa, parhaat esitykset ja paljon muuta

    2017 Grammy-palkinnot pidettiin sunnuntaina 12. helmikuuta ja maanantaina-iltana Gold Derby Contribby ja 2016 Grammy Predictions kilpailevat Champ Charles kirkas koolle keskustelemaan koko näyttelystä voittajista alas esityksiin . Katso uudelleen Recap-videokeskustelua yllä. « Mielestäni se oli niin häikäisevä elefantti huoneessa, kuinka hän ei voinut », sanoo kirkas noin Adele Päätös Single Out Beyonce hänen hyväksymispäänsä albumille vuoden. Adele voitti « 25 », kun palkinto oli suurelta osin odotettua mennä Beyoncen « limonadiin ». « Se, että [Adele] ainakin tunnustettu saavutus oli erittäin hyvä hänen puolestaan. » Telekanastin esityksissä oli paljon ihailua. Bright singles Out William Bell ja Gary Clark Jr. ‘S « Sensational » Performance of « syntynyt huono merkki » ja poliittisesti defiant heimo nimeltä Quest < / STRONG> Suorituskyky Anderson Paak ja Busta Rhymes , joka « sai minut ymmärtämään, kuinka paljon kaipaat Busta Rhymesin musiikkia. » Ja Maren Morris ja Alicia -näppäimet olivat « fantastisia yhdessä ». Samaan aikaan I Single Out Beyonce’s Medley of « Love Drite » ja « Sandcastles » ja Bruno Mars Showstopping kunnianosoitus prinssi . Mutta mieleenpainuvimmat hetket eivät vain tapahtuneet television aikana. Molemmat myös ihailimme ensi-ilta-seremonia, joka virtaa verkossa ennen päätapahtumaa, jossa yli 70 palkintoa annettiin. Erityisesti ihailin « erinomainen » suorituskyky O’Connor Band, jossa Mark O’Connor , joka voitti parhaan Bluegrass-albumin. Kirkas « , yksi joko seremonian liikkuvista osista oli ensi-ilta-seremoniassa. Se oli paras juuret evankeliumin albumi, joka meni albumiin « Hymnit » Joey ja Rory . Se on aviomies-ja vaimo Duo, ja vaimo kuoli pois. Tämä oli lopullinen albumi, jonka hän kirjai, ja se oli hyvin liikkumassa, kun hän nousi siellä ja hyväksyi hänen puolestaan. « 

    Latest Posts