More

    2017 Grammys Telecast Review: Bruno Mars, Beyonce, heimo nimeltä Quest & More oli Stellar Grammy Moments

    Grammys varmasti rakastavat « hetkiä »: mash-ups, medleys ja quirky-yhteistyökumppanit, joita voit vain nähdä vain grammoissa, joista yksi harvoista musiikkipaikoista kutsuu taiteilijoita, jotka vaihtelevat maasta rap kallioon samaan vaiheeseen. Joten miksi ei hyödyntää eklektistä kokoonpanoa? Grammit yleensä ylittivät, että lupaus – valmiiksi pakatut « hetket » pettää niin usein kuin ei – mutta tänä vuonna oli tuskin mitään suorellisia huonoja esityksiä ja muutama suorasan suuri. 2017 Grammy Awards: Täysi luettelo voittajista kaikissa 84 kategoriassa Yö alkoi vankka suorituskykyyttä ensimmäistä kertaa James Corden , joka suoritti hieman, jossa tekninen toimintahäiriö lähetti hänet alas portaiden lennolle. Hän nousi ja vihaisesti pysäyttänyt avaamisen « katastrofin », joka näki Cortenin Tony-voittavan suorituskyvyn « yksi mies, kaksi guvnoria » tietää, että hämmentynyt on Cordenin hauskin tila – ja yö oli pois vankka alku. Corden oli enemmän käytännön isäntä kuin edellinen Emcee ll cool j , joka oli aina enemmän tai vähemmän sisältö suora liikenteen tungosta Grammy Stage, mutta Corden on showman sydämessä. Grammyt eivät välttämättä ole paras pistorasiaa, sillä ei ole samaa perheen tuntumaa kuin tonys, joka Corden isännöi viime kesänä – mutta se oli kuitenkin kiinteä hosting-keikka, vaikka pari nopeuskuopioita huolimatta. Yhdessä vaiheessa hän yritti tehdä mock « Carpool karaoke » -segmentti, jossa on joukko julkkia, mukaan lukien Faith Hill , John Legend ja neil timantti Laulaa Diamond’s « Sweet Caroline », mutta vähän ei voinut selviytyä tuntematon hankaluus siitä, että timantti ja corden olivat ainoa kaksi, jotka tiesivät sanat. Mutta esitykset olivat tärkein tapahtuma, niin paljon, että tärkein televisio oli hyväksynyt sen online-Premiere-seremonian muodon, joka edelsi sitä. Heidän olisi pitänyt vain antaa nämä viimeiset yhdeksän palkinnon ensimmäisten 10 minuutin aikana (kyllä, koko teleliikenteen aikana oli vain yhdeksän palkintoa. Sitten taas, ehkä beyonce ei olisi jumissa hänen tähtien suorituskykyään, jos hän olisi jo tuntenut, että hän on menettänyt vuoden albumin Adele . Useimmissa muissa yöinä, jotka Beyoncen suorituskyky – erittäin yksityiskohtainen, käsitteellinen ekstravaganza, jossa hän lauloi « rakkaus kuivuutta » ja « sandcastles » – olisi ollut hetki yöllä. Itse asiassa se tuntui temaattisesta kirjasta 15 minuutin Medleylle 2016 VAS: lla – tämä suorituskyky oli kaikki vanhurskas viha, kun tämä oli täynnä lunastusta ja sovintoa, samaa kaaria kuin albumi « limonadi ». « Jos aiomme parantaa, anna sen olla loistava », hän sanoi hänen suorituskyvynsä lopussa. Grammy Awards 2017: Miten James Corten teki isäntänä? [Kysely] Okei kaikki, pakkaa se – Beyonce voittaa musiikkia, joten muut voit mennä kotiin. Se oli totta VAS: ssä, jossa hän oli huomattavasti ylittivät loput musiikillisista tekoista, mutta hän ei ollut ainoa näyttelijä grammoissa. Aivan yhtä hyvä – ehkä jopa parempi – oli prinssi Tribute Bruno Mars ja aika . Mars velkaa suuresta uransa ja hänen persoonansa edeltäjiin, kuten Prince ja Michael Jackson , mutta tapa, jolla hän kanavoi prinssi « Let’s Go Crazy » vahvisti hänet musiikillisena seuraajana niille suurille, ei vain jäljitelmään . Sitten oli vihainen, poliittisesti vanhurskas suorituskyky heimo nimeltä Quest , ja Busta Rhymes , joka kutsui presidentiksi Donald Trump « Puheenjohtaja Agent Orange » ja kaideliitti hänen rasismia ja ehdotettua raja-seinää vastaan. Mahdollisuus rapper myös toi talon alas evankeliumi-infusoimalla « Kuinka suuri » ja « kaikki saimme » Kirk Franklin ja Tamela Mann . Margaret cho huutaa F *** Donald Trump! ‘Grammy-palkinnoissa menettämisen jälkeen paras komediaalbumi Adele erimielisi kerran, mutta kahdesti. Hän avasi näyttelyn « Hei » ja sitten hän maksoi kunnianosoituksen myöhään George Michael laulamalla juhlallinen, riisuttu versio « FastLove », hänen Uptempo Ode Casual Sex. Se oli epätavallinen lähestymistapa ja ehdottomasti voimakkaampi kuin energinen kunnianosoitus prinssille. Se myös pääsi karkeaan alkuun, Adele keskeytyy äkillisesti suorituskyvyn jälkeen ensimmäisen jakeen aloittamisen jälkeen, mutta se oli kiistatta liikkuva ja moitteettomasti lauloi. Nämä esitykset helpottivat joitain vähemmän onnistuneita numeroita. Bee Gees Tribute, 40-vuotisjuhlien kunniaksi « lauantai-iltana », tuntui huonosti alusta alkaen, kokoontui tyylillisesti erilaisia ​​taiteilijoita demi lovato , tori Kelly , andra päivä ja Little Big Town Suorita kuuluisa ryhmän osumat ikään kuin heidät vedetään satunnaisesti hattu. Laulajat olivat enimmäkseen hienoja, mutta Medley ei resonoi. Sitten oli Katy Perry , joka suoritti uuden yhden « ketjun rytmiin », joka suunnataan poliittiseen kommenttiin, mutta puuttui kiireellisyyttä nimeltä Quest, ja Yhdysvaltain perustuslaki ennusti lavalle End Felt tacked-on. Metallica ja Lady Gaga , outo duetti, jota olin innokkaasti ennakoinut, oli vankka huolimatta Metallica-laulajalle James Hetfield . Mutta yöllä, kun muut taiteilijat tuntuivat täysin helposti lavalla, Gaga näytti pelaavan uutta versiota, jota hän ei ollut vielä kulunut. Voisit tuntea vaivaa. GRAMMY FORUM Reaktiot: Beyonce on « Wack » ja Adele « Slay » Mutta on vaikea esittää paljon enemmän valittaa – muut kuin Beyoncen hävittäjät vuoden albumille. MAREN MORRIS ja Alicia -näppäimet olivat dynamiittia Duetissa vain « , » Sturgill Simpson ja DAP-Kings Oli erinomaisia ​​ »ympärilläsi » ja John Legend ja Cynthia ERIVO « Jumala vain tietää » Memoriam Segmentin aikana olivat sublime. Kudos samoin William Bell ja Gark Clark Jr. , joka toimitti Bluesin joltin « syntyneellä huonolla merkkellä », joka harvoin saa esittelyn tärkeimmän television aikana . Mitä mieltä olet Grammy Telecastista? Kommentti alla ja muista liittyä keskusteluun foorumeissamme.

    Latest Posts