More

    2017 Rock ja Roll Hall of Fame Ceremony Air 29. huhtikuuta HBO: ssa

    FAME-induktioseremonian 32. vuosittainen kallio- ja rollihali pidetään perjantaina 7. huhtikuuta Barclays Centerissä Brooklynissä New Yorkissa. Seremonia lähetetään HBO: lla lauantaina 29. huhtikuuta 8 s. ET / PT. Kuusi säädökset ovat: Joan Baez , sähkövaloorkesteri , matka , Pearl Jam , Tupac Shakur ja kyllä ​​. Kaikki, mutta kyllä, mikä oli menettänyt kaksi aiempaa tarjousta, olivat ensimmäiset kilpailijat. Jotta voitaisiin osallistua induktioon FAME: hen, taiteilijan on julkaissut ensimmäisen yhden tai albuminsa vähintään 25 vuotta ennen nimitystään, joten tämän vuoden kunnianosoitus on peräisin vuodesta 1991 (kuten Pearl Jamin ja Shakur) tai aikaisemmin. Tämä sekstetti oli täynnä luettelosta 19 ehdokkaasta, jotka julkaistiin lokakuun puolivälissä. Päättää indukteja, äänestykset lähetettiin yli 800 musiikkiteollisuuden sisällön ympäri maailmaa. Puhaltimilla oli myös mahdollisuus punnita ajatuksistaan. lautasen kallio ja roll Hall of Fame Honorees Musiikin sisäpiiriläisten kanssa tunnetuissa foorumeissa Muut neljä fuksi haastajista tämän vuoden olivat: Bad Brains Depeche Mode Janen Addiction Steppenwolf . Sitä paitsi kyllä, mikä teki sen kolmanneksi kokeilussaan, oli yhdeksän paluuominaisuutta, joista kukaan ei tehnyt lopullista leikkausta. Disko Group Chic oli käynnissä 11. kerta, laulaja / lauluntekijä Joe Tex on nyt viisi kertaa myös juoksi, ryhmät j. Geils Band ja kraftwerk olivat takaisin neljänteen vuoteen, ja Sophomore-kilpailijat olivat Songbird Janet Jackson , 80-luvun uusi aaltoalue autoja , Funk kuningatar Chaka Khan , Rockers MC5 ja Brit Band zombeja . GRAMMY AWARDS Voittajat 2017: Tee ennusteesi nyt Seremonia valvoo Playtone ja Line linjan tuotanto Alex Coletti Käsittele sekä Helming että tuotanto. Executive-tuottajat ovat Jann Wenner , Tom Hanks , Gary Goetzman ja Joel Peresman ; Co-Executive-tuottaja on Frank Garritano ; Ja valvova tuottaja on Barbra Dannov

    Latest Posts