More

    Beyonce, John Williams & Vince Gill Siirrä ylös kaikkien aikojen suurimmista grammy-voittajista

    BEYONCE « Lemonade » kärsi järkyttyneestä Grammy-kilpailusta vuoden albumille Adele « 25. » Se oli niin hirvittävä Adele veti Kanye West itse asiassa protestoi Beyoncen tappion. Tästä huolimatta Queen Bey voitti kaksi hänen yhdeksän nimitystä – paras kaupunkien nykyaikainen albumi (« Lemanade ») ja paras musiikkivideo (« Formation ») – joka tuo elinikäisen grammiinsa 22. joka asettaa hänet seitsemänteen paikkaan luetteloon Suurimmat Grammy-voittajat koko ajan. Tutustu gallerumme yläpuolelle muulle korkeimmille taiteilijoille. Beyonce leapfrogged West ja hänen miehensä Jay z , molemmat ovat voittaneet 21 kertaa, ja nyt hän jakaa seitsemänneksi Irish Rock Band u2 , pop ja R & B Legend Stevie Wonder ja Jazzmuusikko Chick Corea . 35-vuotiaana Beyonce on ylivoimaisesti nuorin näistä taiteilijoista, joten hänellä on runsaasti aikaa löytää luetteloa – ja ehkä lopulta jopa win-albumi. 2017 Grammy Awards: Täysi luettelo voittajista kaikissa 84 kategoriassa Mutta Beyonce ei ollut ainoa taiteilija siirtyä listalle. Premiere-seremonia, joka suoratoistoisesti verkossa ennen tärkein Grammy Telecast, pari veteraani-taiteilijaa myös lovittivat ylöspäin. Maa-musiikki Mainstay Vince Gill Voitti parhaiten American Roots -laulu « Lasten sisar », joka esiintyi Aikajuserot – Se oli hänen 21. voitto, sitoi hänet länteen ja jay z 11. sija. Ja kunnostettu säveltäjä John Williams voitti parhaat visuaaliset mediapisteet « Star Wars: Force Awakens », joka oli hänen 23. voitto, sijoittui kuusi kertaa kaikkien aikojen joukossa.

    Latest Posts