More

    Grammy Acwards 2017 voittajat: parhaat ennustustulokset toimittajamme ja käyttäjillemme

    Onnittelut käyttäjälle Magic 8 pallo loistava pistemäärä 75,00%, kun ennustaa 2017 Grammy-palkinto voittajat sunnuntaina. Hän on ainoa, että ylhäällä prosenttiosuus Sula , Briana Breeze ja javi lähellä pisteytys 71,88%. Top Scorer on myös hyvä kohta 11,355 käyttämällä 500 super vetoa viisaasti. Yli 1 600 ihmistä maailmanlaajuisesti ennusti näitä voittajia 32 grammiin luokkaa. Henkilöltämme ensinnäkin kahdeksan näistä luokista, mutta oli erinomaisia ​​valintoja, jotka eivät olleet väkivaltaisia ​​valintoja: Adele « 25 » (vuoden albumi), Solange for  » Nosturit taivaalla « (paras R & B Performance), Maxwell  » Lake Ocean « (paras R & B Song), Drake  » hotline bling « (paras rap / sung) Suorituskyky) ja Mahdollisuus Rapper « värityskirjaan » (paras RAP-albumi). Näet, miten pisteet vertaavat kaikkiin muihin kaikkien kilpailijoiden Leaderboard-rankingissamme, mikä sisältää myös linkkejä nähdäkseen jokaisen osallistujan ennusteet. Jos haluat nähdä omat tulokset, siirry käyttäjän valikkoon jokaisen Gold Derbyn sivun oikeassa yläkulmassa, kun olet kirjautunut sivustoon. Käytä DROP DOWN -valikkoa siirtyäksesi « Näytä profiili », etsi sitten linkit « Palkinto Show Shoores ». Gold Derbyn on arvioitava jokaisen mahdollisen voittajan kelpoisuus kilpailusääntöjen mukaan. Jos tukikelpoinen, ensimmäinen paikka viimeistelijä saa $ 100 Amazon-lahjakortin. Gold Derbyn Top Editor on Daniel Montgomery 56,25% oikein (18 32 kategoriaa). Seuraava paikka on solmio Marcus Dixon , Tom O’Neil , Paul Sheeehan ja itse 53,13% oikealla. Viimeinen asema pidetään Rob Licuria 40,63% oikealla. Katso toimittajien Leaderboard. Muista tehdä Oscar-voittajan ennusteet. Punnitaan nyt valintasi niin, että Hollywood sisäpiiriläiset voivat nähdä, miten elokuvat ja esiintyjät ovat edellisissä oscar-kertoimissa. Voit muuttaa ennusteitasi aina vasta ennen seremoniaa 26. helmikuuta klo 17.00 PT / 8: 00 PM et. Muista lukea kilpailusääntöjä. Ja liittyä kovaa keskustelua oscareista, jotka tapahtuvat juuri nyt Hollywoodin sisäpiiriläisissä foorumeissamme.

    Latest Posts