More

    Grammy Awards 2017: Adele voittaa vuoden albumi, sanoo sen olisi pitänyt olla beyonce

    59. vuosikertomus palkinnot luovutettiin 12. helmikuuta 2017, kun live-seremonia lähetti CBS: llä ja isännöi Tony ja Emmy voitto « myöhään myöhään näyttely » Star James Corten . Suurin osa palkinnoista luovutettiin verkko-streamed premiere-seremoniassa, jonka isännöi Margaret Cho , jättäen vain yhdeksän luokkaa ja Slew esityksiä päätapahtumaan. Joten mitä mieltä olet tämän vuoden voittajien viljelystä (ja häviäjiä) vuoden 2017 grammoista? Lue elävä blogi alla oleviin telekaast-luokkiin ja tarkista täydellinen luettelo voittajista. Vuoden albumi Se oli toinen puhdas pyyhkäisy rakastetulle Adele grammoihin. Hän voitti kaikki viisi hänen ehdokassa, ja kun hän voitti vuoden albumin « 25 » – hänen toisen voitonsa « 21 » viiden vuoden kuluttua – hän myönsi, että hän juurtunut beyonce voittaa hänen kulttuurisen ja kriittisen tunteensa « limonadi ». Tähän mennessä Adele on voittanut 15 vrittyä, eikä hän ole menettänyt kerran vuodesta 2010. Ennätys vuoden Se oli vähemmän yllättävää, kun Adele otti ennätyksellisen vuoden « Hei ». Olimme odottaneet tämän tuloksen. Se on hänen toinen voitto tässä luokassa sen voiton jälkeen « Rolling in Deep » vuonna 2012. Top 20 Paras Grammy Esitys koko ajan Vuoden laulu ADELE voitti tämän palkinnon toisen kerran « Hei », kun hänen voitonsa viisi vuotta sitten « Rolling In Deep » (2012). Hän kirjoitti laulun Greg Kurstin , joka aikaisemmin illalla voitti Grammy For Talon tuottajille ensi-ilta-seremoniassa, joka virtaa verkossa ennen päätapahtumaa. Paras rap-albumi Mahdollisuus rapper veti suuren järkytyksen voittaaksesi tämän palkinnon « värityskirjaan ». Hän vastusti Drake (« näkemyksiä »), joka väitti vuoden albumille. Edellisinä vuosina nimetty RAP-albumin albumi on aina voitti parhaan RAP-albumin. Mutta älä tunne liian huonoa Drake: hän voitti parhaan rap / sung suorituskyvyn ja parhaan rap-laulun « hotline bling ». Top 20 taiteilijaa, jotka eivät koskaan voittanut grammaa Paras kaupunkien nykyaikainen albumi BEYONCE voitti « limonadi » odotetusti. Se oli hänen ensimmäinen voitto television voittanut parasta musiikkivideota ensi-ilta-seremoniassa. Olin myös hänen 22. voitto, joka sijoitti hänet 10 parhaan joukkoon eniten palkittuja taiteilijoita Grammishistoriassa. Paras maan soolo-suorituskyky Singer-lauluntekijä Maren Morris vallitsi hänen läpimurtonsa yhden kirkonani.  » Se on ensimmäinen Grammy voitto Morrisille, joka nimitettiin neljä kertaa tänä vuonna, mukaan lukien paras uusi taiteilija. Hän ylitti useita Grammy Winning Country Stars Carrie Underwood , Keith Urban ja Miranda Lambert . Grammy Paras uusi taiteilijan galleria: Kaikki 56 voittajaa musiikkihistoriassa Paras rock-laulu Paras lauluntekijä Rock Musicissa meni David Bowie (« blackstar »). Hän voitti kolme muuta palkintoa ensi-ilta-seremonian aikana – paras rock-suorituskyky, paras vaihtoehtoinen albumi ja paras suunniteltu albumi – ja « Blackstar » voitti myös parhaan tallennuspaketin. Se on puhdas pyyhkäisy myöhään, hyvä taiteilija. Ennen tänään hän oli koskaan voittanut vain yhden grammy: Paras musiikkivideo « Jazzin » Blue Jean « (1985). Paras Pop Duo / Group Performance Kaksikymmentäyksi lentäjät ansaitsivat viisi ehdokasta tänä vuonna ja väitti tämän palkinnon heidän osumalle « stressaantunut », joka on myös nimetty ennätykselliseksi. Tämä oli kova kilpailu, johon sisältyi kaksi muuta ennätyksellistä ennätyksestä: « Työ » Rihanna ja Drake ja « 7 vuotta » Lukas Graham < / STRONG>. Kuultuaan nimeltään nimeltään duo riisuttu alas heidän undeidesi kun he vajautuivat tekisiisi, jos he koskaan voittavat grammaa. Grammy Albumi vuodesta: Kaikki 58 voittajaa musiikkihistoriassa Paras uusi taiteilija Mahdollisuus Rapper vallitsi kilpailussa parhaan uuden taiteilijan, mikä tekee hänestä harvinaisen hip-hop-taiteilijan voittaakseen tämän palkinnon. Edelliset rapperit, jotka ottivat tämän palkinnon, olivat pidätetty kehitys (1993) ja Macklemore ja Ryan Lewis (2014). Lauryn Hill voitti myös vuonna 1999 sulatus Rap- ja R & B-tyylejä. Mahdollisuus Rapper oli nimetty esiintyjä kyseisessä luokassa, jossa oli seitsemän kokonaistarjousta, joista hän myös voitti parhaan rapin suorituskyvyn (« Ei ongelmaa »), palkinto luovutettiin ensi-iltapäivän aikana.

    Latest Posts