More

    Grammy Awards 2017: Lyndsey Parker (Yahoo Music) Topit Kaikki asiantuntijat ennustavat voittajat

    Onnittelut Lyndsey Parkerista (Yahoo Music) yhteensä yhteensä yhdeksän asiantuntijaa ennustamalla sunnuntaina 2017 Grammy-palkinnon voittajat. Hänellä on paras piste, jossa on 62,50% tarkkuus, poiminta 20 luokkaa oikeat mestarit. Yli 1 600 ihmistä maailmanlaajuisesti ennusti näitä voittajia 32 grammiin luokkaa. Hänen yleisten valikoidensa joukossa Parker oli hienoja valintoja, jotka eivät olleet väkivaltaisia ​​valintoja: Solange « nosturit taivaalla » (paras R & B Performance), Lalah Hathaway « Lalah Hathaway Live « (paras R & B-albumi) ja Patton Oswalt  » puhuu Clapping « (paras komedia albumi). Näet, miten pisteet vertaavat kaikkiin muihin kaikkien kilpailijoiden Leaderboard-rankingissamme, mikä sisältää myös linkkejä nähdäkseen jokaisen osallistujan ennusteet. Jos haluat nähdä omat tulokset, siirry käyttäjän valikkoon jokaisen Gold Derbyn sivun oikeassa yläkulmassa, kun olet kirjautunut sivustoon. Käytä DROP DOWN -valikkoa siirtyäksesi « Näytä profiili », etsi sitten linkit « Palkinto Show Shoores ». Teemme asiantuntijaryhmä ovat toimittajat, jotka kattavat viihdeteollisuuden koko vuoden. Parkerin jälkeen Joyce Eng (TV Guide) on toiseksi 59,38% oikein. Adnan Virk (ESPN) ja Chris Willman (kulta Derby) seuraa 56,25% oikealla. GLENN GAMBOA (Newsday) Tom O’Neil (kulta Derby) ja Paul Sheehan (Gold Derby) ovat seuraavalla 53,13% tarkkuudella. Edna Gundersen (kulta Derby) on 46,88% oikein ja sitten Bonnie Fuller (Hollywood Life), jossa 43,75% on asiantuntijoiden leaderboard. Muista tehdä Oscar-voittajan ennusteet. Punnitaan nyt valintasi niin, että Hollywood sisäpiiriläiset voivat nähdä, miten elokuvat ja esiintyjät ovat edellisissä oscar-kertoimissa. Voit muuttaa ennusteitasi aina vasta ennen seremoniaa 26. helmikuuta klo 17.00 PT / 8: 00 PM et. Muista lukea kilpailusääntöjä. Ja liittyä kovaa keskustelua oscareista, jotka tapahtuvat juuri nyt Hollywoodin sisäpiiriläisissä foorumeissamme.

    Latest Posts