More

    Grammy Awards 2017: Miten ennusteemme kilpailu voittaja tietää Adele voittaa?

    « Päivän päätteeksi olen juuri tajusin, että Akatemia ei aio olla asteittain tarpeeksi », sanoo Elizabeth Myers , meidän 2017 Grammy Awards ennusteet kilpailu voittaja (ks. Leaderboard täällä), miten hän tiesi ADELE Aiot voittaa vuoden albumi « 25, » häiritse beyonce « lemonadi ». Katso videokeskustelu ylläpitäjien kanssa yllä. « Niin paljon kuin todella pidät Adelen albumista, se oli hieman turvallisempi valinta, kuka äänestäjät olivat », Myers lisää. « Ainoa asia, joka sai minut hermostumaan siitä, että hän ennusti häntä pyyhkäisemään nämä kolme parasta palkintoa uudelleen. Olin epävarma siitä, mutta päätin vain mennä sen kanssa, ja se maksoi.  » Yksi luokka, jossa hän oli varannut, oli vuoden laulu, ainoa yleinen kenttäluokka Beyonce on koskaan voittanut (« yksittäisille naisille » vuonna 2010), mutta hän jumissa hänen aseillaan ja päätyi oikein ennusti kaikki neljä yleistä kenttäluokkaa: ennätys, Laulu ja albumi Adelelle ja paras uusi taiteilija mahdollisuus rapper . 2017 Grammy Awards: Täysi luettelo voittajista kaikissa 84 kategoriassa Myös hänen savvy ennusteitaan olivat Solange Paras R & B-suorituskyky (« nosturit taivaalla »), Maxwell Paras R & B-laulu (« Lake Ocean ») ja mahdollisuus Rapper Best RAP-albumille (« värityskirja ») – mikään niistä oli ennustetut suosikkeja. Mutta hän ei ole pahoillani. Jos hän oli seurannut hänen vaistojaan, hän olisi myös saanut parhaan rock-albumin oikealta: « Yksi muutoksista, joita aiot tehdä », hän selittää « , oli Weezer [lopullinen voittaja] Cage elefantti , niin että yksi olin todella täynnä. « 

    Latest Posts