More

    Grammys luokitukset jopa 1 miljoonalla katsojalla, mutta alas keskeisellä demolla

    Sunnuntain Grammy-palkinnot lupasi taistelun kahdesta musiikki-divaasta Adele ja beyonce kohtaavat yläosat. Vain yli 26 miljoonaa katsojaa, jotka on viritetty CBS: hen selvittämään, kuka voittaa (Adele pyyhkäisi suuret kolme kilpailua). KUDOCAST rekisteröi 7,8 luokituksen AD-ystävällisessä 18-49 demossa. Vertailun vuoksi viime vuoden Oscarsilla oli 34 miljoonaa katsojaa, kun taas tammikuun kultaiset maapallot olivat 20 miljoonaa. 2017 Grammy Awards: Täysi luettelo voittajista kaikissa 84 kategoriassa Vaikka kokonaismäärä kasvoi hieman yli miljoonalla viime vuoden näyttelyssä, joka pidettiin maanantaina 15. helmikuuta, demo oli vain 1%. Toisin kuin viime vuonna musiikin suurin yö kasvoi vahva kilpailu tänä vuonna paluuta AMC Monster osui « kävely kuolleeksi ». Grammy Awards 2017: Miten James Corten teki isäntänä? [Kysely] Että Grammy onnistui kokoamaan näin monta silmäpareja on osoitus hyvän markkinoinnin. Se on kuitenkin edelleen kolmannen alhaisin, viime vuoden (24,95 miljoonaa) ja vuoden 2009 painos, joka ansaitsi vain 19 miljoonan yleisön. Vertaamalla luokituksia kaksi vuotta sitten, kun se ilmestyi myös sunnuntaina vastapäätä « kävelyä kuolleeksi », grammit kasvoivat vain alle miljoonalla katsojalla, mutta A18-49-demo alas dramaattisesti dramaattisesti (8,5).

    Latest Posts