More

    Grammys Presidentti Neil PortNow Osoittaa Beyonce-tappioita Adelelle

    Se oli toinen puhdas lakaista Adele v: n sunnuntaina. Hän voitti kaikki viisi ehdokassa, ja kun hän kaatui vuoden albumille « 25 » – Hänen toinen voitto kyseisessä yläkategoriassa « 21 » viisi vuotta sitten – hän myönsi helposti, että hän juurtunut beyonce < / STRONG> voittaa hänen kulttuurisen ja kriittisen tunteensa « limonadi ». Kyselyt: Oliko Beyonce huijasi Adele-grammoista? Pitchfork-haastattelussa tallennus Akatemian presidentti Neil PortNow Kolmas tappio Beyoncessa vuoden albumille, mutta hylkäsi ajatuksen, että se oli rotuun. « Emme, kuten muusikot, minun nöyrä mielipide, kuuntele sukupuolen tai rodun tai etnisyyden perusteella perustuvaa musiikkia. Kun menet äänestämään musiikkia – ainakin tapa, jolla lähestyt sitä – sinä melkein laitat sokean ja kuuntelet. Se on kysymys siitä, mitä reagoi ja mitä mieltä olet ammattilainen todella nousee korkeimmalle huippuosaamiseen milloin tahansa. Ja se tulee olemaan hyvin subjektiivinen.  » Itse asiassa PortNow selittää, « kun sanomme grammit, se ei ole yritysyksikkö, se on 14 000 Akatemian jäsentä. Heidän on täytettävä, jotta ne olisivat jäseniä, mikä tarkoittaa, että heidän on tallennettava ja julkaistava musiikkia, joten ne ovat sellaisia ​​asiantuntijoita ja alan ammattilaisten korkein taso.  » Joten, ehkä se on enemmän ikäryhmää. Tallennusakatemian jäsenet ovat yleensä vanhempia, kuten Oscar-äänestäjät. Kyselyt tekisivät hyvin samanlaisen outreach-ohjelman, joka aloitti viime vuonna aloitti toimintakuvan Akatemia. Ennustaa nyt Oscar-voittajia nyt; muuttaa niitä 26. helmikuuta Varmista, että oscar ennusteet. Punnitaan nyt valintasi niin, että Hollywood sisäpiiriläiset voivat nähdä, miten heidän elokuvansa on edellinen Oscar-kertoimet. Voit muuttaa ennusteitasi aina vasta ennen kuin voittajat ilmoitetaan 26. helmikuuta klo 17.00 pt / 8.00 pm et. Ja liittyä kovaa keskustelua oscareista, jotka tapahtuvat juuri nyt Hollywoodin sisäpiiriläisissä foorumeissamme.

    Latest Posts