More

    Oliko Beyonce huijasi Adelen grammoista?

    ADELE veti pois puhtaan pyyhkäisyn vinoituksissa sunnuntaina, voitti kaikki viisi ehdokassa, mukaan lukien vuoden alkupalkinto vuoden « 25. » Kuitenkin, kun he hyväksyvät palkinnon, hän on helposti myöntänyt, että hän juurtui beyonce voittaakseen kulttuurisen ja kriittisen tunteensa « limonadi ». Tämä merkitsi vuoden kolmannen tappion vuoden albumille. Hänet syntyi vuonna 2010 « Minä olen … Sasha Fierce » Taylor Swift (« Fearless »), joka 20-vuotiaana tuli nuorin voittaja koskaan. Beyonce palasi metsästykseen vuonna 2015 itsestään nimeltään levynsä, mutta oli reunustanut beck « Morning-vaihe ». ( Tämän kohdan aikaisempi versio ilmoitti virheellisesti, että se oli itselleen nimetty albumi. ) Tallennusakatemian presidentti Neil PortNow selitti tämän kolmannen beyoncen tappiota sanomalla: « Kun menet äänestämään musiikkia – ainakin tapa, jolla lähestyt sitä – onko melkein laittaa sokea Ja kuuntelet. Se on kysymys siitä, mitä reagoi ja mitä mieltä olet ammattilainen todella nousee korkeimmalle huippuosaamiseen milloin tahansa. Ja se tulee olemaan hyvin subjektiivinen.  » Kuka luulet olisi voittanut vuoden albumin? Äänestä alla olevassa kyselyssä ja ääni sitten kommentti-osiosta. Ennustaa nyt Oscar-voittajia nyt; muuttaa niitä 26. helmikuuta Varmista, että oscar ennusteet. Punnitaan nyt valintasi niin, että Hollywood sisäpiiriläiset voivat nähdä, miten heidän elokuvansa on edellinen Oscar-kertoimet. Voit muuttaa ennusteitasi aina vasta ennen kuin voittajat ilmoitetaan 26. helmikuuta klo 17.00 pt / 8.00 pm et. Ja liittyä kovaa keskustelua oscareista, jotka tapahtuvat juuri nyt Hollywoodin sisäpiiriläisissä foorumeissamme.

    Latest Posts