More

  41% av ‘AGT’ -fansen tror magiker Klek Entos ble‘ ranet ’av en plass i neste ukes semifinale

  Klek Entos , en av de skumleste tryllekunstnerne som noensinne har nådd etappen « America’s Got Talent », ble eliminert under kvartfinalen 3 -resultatprogrammet og fansen er ikke fornøyd. Av de fem aksjonene som ble eliminert denne uken, mottok Klek mest støtte (41%) fra seerne i vår nylige meningsmåling som spurte hvem som ble « ranet » av en plass i neste ukes semifinale. Hans nærmeste konkurrent var wildcard -sangeren Storm Large , som mistet dommernes redning til UniCircle Flow med bare én stemme. Her er de komplette avstemningsresultatene:

  41% – Klek Entos (tryllekunstner)

  31% – Storm Large (sanger)

  21% – Keith Apicary (danser)

  5% – ANICA (sanger)

  2%- The Curtis Family C-Notes (band)

  SE ‘America’s Got Talent’: Se alle 55 Golden Buzzers på ‘AGT’ gjennom årene

  Er Simon Cowell skyld i Klek tidlige eliminering? Husk, den sprø britiske dommeren presset den røde X -en under den stille magikerens liveopptreden fordi han følte at det tok for lang tid å komme i gang. « Det tok bare lang tid å komme dit, » forklarte Simon. « Det er litt som når du går til en kaffebar og du virkelig vil ha en cappuccino, og fyren eller jenta tar bare evigheter å lage den blodig kaffe? Det var sånn det føltes ut. Og det var ikke en god avslutning.  »

  « Ja det var! » Howie Mandel skjøt tilbake mot sin meddommer. « Jeg er helt uenig med Simon. Jeg tror at det noen ganger er verdt å vente på, en fantastisk avslutning som denne. Du er som en skrekkfilm blandet med Darci Lynne . Fordi du ikke ser leppene dine bevege seg, er det det jeg sier. Jeg synes det er skummelt, dramatisk og en flott historie, og jeg tror stor magi. Jeg elsket det du gjorde. Jeg gir deg en stående applaus. ”

  Når det gjelder de andre dommerne, kalte Heidi Klum Kleks forestilling « super merkelig og super skummel » og Sofia Vergara , som var en del av handlingen, sa at hun ikke likte den fordi hun var « redd for hva som skulle skje. »

  Hvis du savnet Kleks liveopptreden ( se nedenfor ), instruerte han Sofia til å tilfeldig peke på et hodeskudd ut av en bok med tilsynelatende brannofre. Den hun plukket ut var tilfeldigvis brannstifteren, som så på magisk vis dukket opp på scenen. Spøkelset la ut et bloddempende skrik og ble trukket bakover av en usynlig kraft. På slutten av handlingen erklærte Klek via voice-over: « Vi er alle hjemsøkt av spøkelser fra fortiden vår-anger, sorg eller hemmeligheter begravet dypt inne. Så, hva plager deg?  »

  Sørg for å gjøre « AGT » -spådommene dine for å påvirke våre reality -tv -racerodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før resultatepisoden sendes live på NBC. Du konkurrerer om å vinne et Amazon -gavekort på 100 dollar og en plass på « America’s Got Talent » -listen. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts