More

  Alt du trenger å vite om ‘American Idol’ sesong 20

  « American Idol » kommer tilbake for sesong 20 til vinteren. Dette er den femte sesongen av reality -konkurranseserien på ABC. Den gikk i 15 sesonger på FOX fra 2002 til 2016. Etter en to års pause, gjenopplivet ABC showet som er bestefaren til TV-talentprogrammer.

  Den får premiere til vinteren
  Sesong 20 debuterer sannsynligvis søndag 13. februar 2022, og opprettholder seriens vanlige dag og tidsluke. Det vil trolig ha rundt 18 episoder og avsluttes i slutten av mai.

  Det kommer tre dommere igjen
  Den samme trioen av dommere som har vært med « American Idol » siden den ble relansert på ABC i 2018, kommer også tilbake: countrystjernen Luke Bryan , popprinsessen Katy Perry og sanger/ låtskriver Lionel Richie .

  Auditionene vil være både virtuelle og online
  De som ønsker å prøve på en audition foran en « American Idol » -produsent kan registrere seg for en virtuell økt. Datoer tildeles på regional basis gjennom sensommeren. Dette var måten sesong 19 -vinneren Chayce Beckham startet reisen på. Ellers inviteres artister til å sende inn et auditionbånd på nettet.

  Formatet forblir det samme
  Hollywood Week -showene blir innspilt like før jul. Seksti-fire deltakere vil gjøre kuttet og deretter delta i Showcase-runden i slutten av januar. Disse håpefulle vil bli gitt ned til bare to dusin. De 24 beste vil deretter konkurrere i både soloopptredener og kjendisduetter. Fra disse vil vi få topp 16, som vil bli kuttet ned til topp 12. Det vil bare være de titalls artister som får konkurrere på liveshowene som skal starte i midten av april.

  Latest Posts