More

  Alt du trenger å vite om ‘The Masked Singer’ sesong 6

  “The Masked Singer” kommer tilbake til sesong 6 til høsten. Denne amerikanske versjonen av det sørkoreanske showet er fortsatt en av de største hitsene på FOX -nettverket. Vi vil oppdatere dette innlegget gjennom sesong 6 med både ledetråder og spoilere av navnene på de berømte ansiktene som er gjemt inne i de tungvint kostymene. Her er alt du trenger å vite om « The Masked Singer » sesong 6 så langt, inkludert premiere dato og de første ledetrådene om rollebesetningen.

  Den har en premiere dato
  Sesong 6 får premiere onsdag 22. september kl. 8/7c, og seriens vanlige dag og klokkeslett opprettholdes. Det vil sannsynligvis ha et dusin episoder, som sesong 5, og avsluttes i midten av desember rett før jul.

  Nick Cannon kommer tilbake som vert
  Rett før produksjonen begynte på sesong 5 i fjor vinter, fikk Nick Cannon COVID-19 og Emmy-nominerte skuespilleren Niecy Nash ble rekruttert som gjestevært. Han kom tilbake midtveis i sesongen og kommer til å ta seg opp igjen i høst.

  Det blir fire dommere igjen
  Ken Jeong , Jenny McCarthy , Nicole Scherzinger og Robin Thicke vil igjen sitte bak dommernes bord. Forvent like mange ville gjetninger fra disse fab fire som de prøver å gjette den sanne identiteten til kjendisdeltakerne.

  Det vil være minst 14 deltakere
  Når det gjelder antall kjendiser i « The Masked Singer » sesong 6, forventer vi at den vil ha minst like mange som sesong 5. Den utgaven inneholdt 14 kjendiser dekket fra topp til tå i forseggjorte kostymer. Vi vet at det første halvparten dusin deltakerne i sesong 6 av « The Masked Singer » er forkledd som: Banana Split, Cupcake, Dalmatian, Hamster, Mallard og Queen of Hearts.

  Det vil være minst fire jokertegn
  Som med sesong 5 vil flere kjente fjes dukke opp gjennom sesongen for å konkurrere som Wild Cards. De vil møte en av de opprinnelige kandidatene i sing-offs på slutten av visse episoder. Hver episode vil ende med at dommerne stemmer på kveldens favorittutøver. Deltakeren med det laveste antallet stemmer blir da tvunget til å avmaske foran Amerika.

  Det vil være to grupper
  Deltakerne vil bli delt inn i gruppe A og gruppe B. Sesongfinalen viser vinneren av hver gruppe, som skal konkurrere om å vinne Golden Mask.

  Første ledetråder
  Vi vet at sesong 6 -kjendiser samlet har vunnet 27 Grammy -seire og mellom dem har de samlet 85 Grammy -nominasjoner, 12 Emmy -nominasjoner, 12 Razzie Award -nominasjoner og tre Oscar -nominasjoner. De har gjort to Super Bowl -opptredener og vunnet to livstidspriser.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts