More

  ‘America’s Got Talent’ semifinale 1 maktranking: Hvem er spådd å vinne sesong 16?

  « America’s Got Talent » semifinalen 1. 30. august inkluderer to Golden Buzzer -akter: verten Terry Crews ‘s valg, World Taekwondo Demonstration Team Martial Arts Group og Sofia Vergara s valg, sanger Jimmie Herrod . I jakten på mesterskapet i sesong 16 er også en trio flere av solosangere- Madilyn Bailey, Peter Rosalita og Tory Vagasy -pluss vokalgruppen Korean Soul, stand-up komiker Gina Brillon , aerialist Aidan Bryant , tryllekunstner Dustin Tavella og stemmekunstner Michael Winslow .

  Nedenfor viser vi kvartfinaleprestasjonen til hver av disse « AGT » -konkurrentene, inkludert reaksjonene fra dommerne, og lister opp våre eksklusive odds for hver av dem som fortsetter i konkurransen. Er du enig i rangeringene til « America’s Got Talent » i semifinalen 1? Hør av i kommentarfeltet og lag dine egne « America’s Got Talent » -spådommer.

  1. Jimmie Herrod – 9/100 odds for å gå videre til finalen
  Kvartsfinale -forestilling: “Pure Imagination” av Gene Wilder
  Dommers reaksjoner : Alle fire hoppet på beina og ingen var mer stolte enn Sofia og kalte ham en stjerne. Simon sa at han er den typen utøver du aldri kan glemme, og Heidi kalte ham « millionhandlingen. »

  2. World Taekwondo Demo. Team – 13/100 odds for å gå videre til finalen
  Kvartsfinaleprestasjon: Kampsportprestasjoner som viser sine akrobatiske ferdigheter i hopp- og kampformasjoner. Dommerreaksjoner : Sofia sa at de er fantastiske, og Amerika vil bli gal av dem. Heidi kalte det « kontrollert kaos » og Howie sa at blandingen av dans, styrke og et godt budskap er som en Marvel -film som en musikal.

  3. Aidan Bryant – 1/5 odds for å gå videre til finalen
  Kvartsfinale -forestilling: Aidan brukte to sløyfebånd for å utføre spinnetriks da han ble hevet og svingte fra en rigg i taket.
  Dommerreaksjoner : Tre av de fire dommerne sto (bare Howie ble sittende). Heidi kalte ham en inspirasjon fordi han er selvlært. Sofia synes også at han opptrer som en profesjonell til tross for så lite erfaring. Howie påpekte at overgangene hans fra trick til trick er tøffe. Simon gjorde sitt beste for å tie Howie og sa at « en kilometer » er en Vegas -handling og en stjerne i vente.

  4. Peter Rosalita – 1/5 odds for å gå videre til finalen
  Kvartsfinaleopptreden: « I Have Nothing » av Whitney Houston
  Dommerreaksjoner : Heidi fortalte Peter at han gjorde Whitney stolt og Sofia sa at kommandoen hans over scenen var fantastisk. Simon ble overrasket over hans besluttsomhet, men ba ham velge en sang som var mer passende i neste runde.

  5. Tory Vagasy – 2/11 odds for å gå videre til finalen
  Kvartsfinale -forestilling: “Heart of Stone” av SIX
  Dommere reaksjoner : Howie var ikke i sitt hjørne og sa at hun ikke har en sjanse mot noen av de andre sangerne i konkurransen. Simon var forskjellig og sa at den startet som en « god » forestilling og endte som en « flott », og kvalifiserte den som kveldens beste handling. Heidi kalte det « feilfritt » for sin vakre stemme, og Sofia forsikret henne om at hun ikke trenger å bekymre seg for å vinne fordi hun kommer til å ha det bra.

  6. Gina Brillon – 31/20 odds for å gå videre til finalen
  Kvartsfinaleopptreden: Ginas sett var fokusert på kvinnene hun vokste opp rundt i Bronx.
  Dommerreaksjoner : Simon var den eneste dommeren som ikke sto for Gina og bemerket at han « ante mange nerver » og ikke syntes det var bedre enn hennes første audition. Heidi, Sofia og Howie var alle uenige og sa at hennes harde arbeid betalte seg.

  7. Madilyn Bailey – 13/5 odds for å gå videre til finalen
  Kvartsfinale -ytelse : “Titanium” av Sia
  Dommers reaksjoner : Bare Simon sto og kalte det « helt strålende. » Howie foretrakk det sære i sin originale sang. Heidi var på Howies side, og la merke til at hun kom til livene basert på en original, og det var et risikabelt valg å bytte til et omslag.

  8. Michael Winslow – 9/2 odds for å gå videre til finalen
  Kvartsfinale -forestilling: Sounds of Hollywood Blvd og deretter noen gamle favoritter: kylling som syder på en grill, lette sabler og Simons hunder.
  Dommers reaksjoner : Sofia hevdet at talentet hans ikke engang kan være mulig og sa at det er klart at han har jobbet hardt. Simon syntes det virket som en natt med nerver og at han ikke forbedret auditionen. Howie oppfordret folk til å stemme på Michael.

  9. Korean Soul – 8/1 odds for å gå videre til finalen
  Kvartsfinale -forestilling: « I Don’t Want to Miss a Thing » av Aerosmith
  Dommere reaksjoner : Heidi sa at det var en « snoozy » versjon av sangen, og at hun savner det de gjorde i den første auditionen. Simon var på samme side, men sa at utenom et forutsigbart sangvalg, liker han dem virkelig. Howie var deres største støttespiller, og kalte dem nattens favorittakt.

  10. Dustin Tavella – 21/2 odds for å gå videre til finalen
  Kvartsfinale -forestilling: Korttriks med Howie
  Dommers reaksjoner : Heidi sa at som alle magiske handlinger sier hun alltid « wow hvordan gjorde han det? » men med Dustin bringer historien hans som far så mye mer til det. Sofia og Simon gikk videre for å si at historiefortellingen er det som trekker folk inn og gjør det klart at han gjør det han har tenkt å gjøre.

  Sørg for å gjøre « AGT » -spådommene dine for å påvirke våre reality -tv -racerodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før resultatepisoden sendes live på NBC. Du konkurrerer om å vinne et Amazon -gavekort på 100 dollar og en plass på « America’s Got Talent » -listen. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts