More

  Anya Taylor-Joy (‘The Queen’s Gambit’): ‘Jeg har aldri hatt så liten hud mellom meg selv og en karakter’

  « Jeg ble fortært av historien, og jeg ble slukt av denne karakteren, » innrømmer « Queen’s Gambit-stjernen Anya Taylor-Joy i vår siste nettprat. Hun fortsetter, “Jeg visste akkurat hvordan jeg skulle spille Beth Harmon i det øyeblikket jeg leste henne i boken. Jeg har aldri hatt så liten hud mellom meg selv og en karakter før. ” Se det eksklusive videointervjuet ovenfor.

  « The Queen’s Gambit » er nominert til 18 Emmy-nominasjoner, inkludert beste film/begrenset skuespillerinne for Taylor-Joy. Hun spiller en foreldreløs i den kalde krigen som utvikler en kjærlighet til sjakk. Den fengslende og særegne forestillingen har allerede vunnet henne en SAG -pris. Skuespilleren avslører: « Det første som slo meg var hennes iboende ensomhet … Det gjør vondt fordi det er ærlig, og jeg kan forholde meg til det. Jeg hadde brukt hele mitt unge liv som unnskyld for mine forskjeller. Så, omtrent det siste året, kom den tanken først inn på meg: ‘Vent litt, kanskje det ikke er en dårlig ting.’ Hvis du kan eie hvem du er, og ikke nødvendigvis be om unnskyldning for det, er det en ekte makt der. Vi har en besettelse som prøver å kategorisere ting fordi det får oss til å føle at vi har en følelse av kontroll. Det er vakkert å tillate deg selv å vise alle gråtoner som hvert menneske er, eller turkis eller hva din favorittfarge er. ”

  Mens Beth fortsetter sin søken etter å være verdens beste sjakkspiller, kjemper hun med indre demoner av ensomhet, tap og avhengighet. Taylor-Joy forklarer: « Jeg elsket at det var en historie om noen som var den største motstanderen seg selv. Som kvinne på 60 -tallet antar du at det kommer til å handle om rekkverket hennes mot mennesker, men hun er veldig flink til å ødelegge seg selv. Jeg kjempet definitivt mot det i livet mitt. Jeg lærte å være snillere mot meg selv. Jeg er veldig takknemlig til Beth for det. Jeg kunne se på Beth og være som: ‘Du er for hard mot deg selv, du må løsne;’ så lene deg tilbake og gå, ‘du bør nok ta det rådet for deg selv.’ »

  På alle likhetene vokste Taylor-Joy opp med en annen fascinasjon for sjakk enn Beth. Hun sier: “Jeg har alltid sett på tavlen og syntes det ser veldig vakkert ut. Som liten lekte jeg fantasyscenarier med brikkene. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle spille, men jeg liker å skape mitt eget lille rike. ”

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora, hvor 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore den siste utmerkelsen. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts